Gość lskora Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Witam wróciłem wczoraj od gazowników. Auto chodzi super. Ale powiedzieli zebym świece wymienił, filtr powietrza i ze przewody mają straszne przebicia! Napiszcie mi jakie świece do P10 2.0 SLX + LPG!! DZIEKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 NGK BKR6EY o ile nie pomyliłem symbolu to takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dokładnie tak. To są "zimniejsze" świece szczególnie polecane do gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebek_poz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Potwierdzam zimniejsze świeczki właśnie z oznaczeniem NGK BKR6EY....jeżdzę na gazie od 3 miesięcy świece są super....auto nie straciło nic na mocy....powinieneś je dostać za 13- 15 zł za sztukę...pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 potwierdzan te świece są super jeżeli do aute z LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lskora Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dzieki wszystki. Juz kupiłem:) Zapłacilem 13.50 za sztuke. Kupiłem również filst powietrza - 40 zł. i zamowiłem przewody, które mają być jutro - 130 zł. Od wczoraj jezdze na gazie. Zakładał mi facet, który miała auto-gaz jako pierwszy we Włocławku. Samochód chodzi idealnie, w ogole nie sracił na mocy:) Miał tylko zwałe z tych co wczesniej zakładali mi gaz, ale nie poszło im i oddali kase. Mowił ze nawiercili jakies duze dziury i wcisnęli mikser w jakies dziwne miesjce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.