Michalool Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) witam, ostatnio znalazłem primerke na szrocie czarną 2000 rok 2.0 miała stukniętą lewą stronę z tyłu kubełkowe fotele licznik obrotów do 9 tyś i lotka i kupiłem lotkę za 80 zł myślę że to dobra cena, zamieszczę kilka zdjęć Na razie przymiarka bo jeszcze do lakiernika PS. WIEM ŻE BRUDNA, ALE PO TRASIE BLISKO 200 KM, DESZCZ ŚNIEG I POLSKIE DROGI :/ ALE JUŻ UMYTA Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Michalool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 identyczna jest u mnie w P11 i była tam fabrycznie także będziesz miał jak z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalool Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No to super to teraz mi doradźcie jak zamontować na klei czy wiercić dziury ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad@mus Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja bym dal na klej do szyb-szkoda wiercic i robic nowych potencjalnych ognisk korozji a lotki do primer sa rozne, mi osobiscie najlepiej lezy taka: to chyba z p11 liftback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 to chyba z p11 liftback Na zdjęciu jest dedykowana do sedana, te do liftback były bardzo podobne, ale bez 3ciego światła stop (jest w górze tylnej szyby) plus miały wytłoczenie na wycieraczkę tylnej szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad@mus Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 a ja mam taka jakas dziwna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalool Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na zdjęciu jest dedykowana do sedana, te do liftback były bardzo podobne, ale bez 3ciego światła stop (jest w górze tylnej szyby) plus miały wytłoczenie na wycieraczkę tylnej szyby. dokładnie mam wytłoczenie na wycieraczkę i jest bez 3 stop`u ps. to jaki klej polecacie żeby mi lotka nie odpadła w czasie jazdy jak mówicie żebym nie wiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad@mus Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 klej do szyb wurth'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzkzsl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam, Jak z tą lotką? gotowe? wklej zdjęcie. Jak Ci poszło z klejeniem? Pytam bo sam myślą nad lotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalool Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jeszcze nie, bo zima jest i nie mam jak a garaż nie ogrzewany, jak zrobie to dam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NismoMan1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A moglbys wrzucic foto tych kubelkow? Co to w ogole za fotele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwojcik67 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 też mam taką jak Ad@mus tylko że ze stopem w płetwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornelszastarka Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam Mam pytanko , czy może ktoś z was posiada lotkę do P11.144 która jest mu nie potrzebna i chętnie by ją sprzedał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi