Gość michalgdb Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jak kupie płytę z nawigacją polski i odpalę ją w nissanie na nawigacji usa to pójdą polskie mapy itp ? lektor albo coś ? czy będzie error ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Masz czytnik CD czy DVD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) dvd czytnik, za plecami Edytowane 30 Grudnia 2012 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 przy dvd to jeszcze możesz kombinować, bo przy cd to już lipa delikatnie mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ja mam cd i dałem sobie z tym spokoj wywalam cała ta nawigacje w cholere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 dokładnie, też dałem sobie spokój i chciałem to wywalić tylko nie mogę znaleźć tego schowka, dzwoniłem do gościa z allegro który miał to na aukcji i nie znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja nie wywale bo pokazuje mi fajne info, kiedy filtry wymienić, kiedy olej itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 podobno jest brak mapy do navi 350z na Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 wogole chyba do innych nissanow tez jest z tym jakis problem, albo byl przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 to mnie zmartwiliście a navi w EU wersjach chodzi na CD ? czy dvd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Ja mam navi na DVD ale mapa jakas stara i tylko na Belgie akceptuje wyszukiwanie adresu. Da sie to jakos obejsc oprocz szukania "palcem po mapie"? Jakiegos pirata mozna zapodac? Auto EU. Edytowane 13 Lipca 2016 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Da się znaleźć pasującą mapę, też z tym trochę kombinowałem. 2008 rok i DVD, posiedziałem na necie i znalazłem mapę którą to DVD czyta (dedykowana)...i odpowiednią płytę bo czytnik jest marudny i musi być też konkretna płyta. Minus jest taki że mapa z końcówki 2013 roku chyba (nowszej nie ma), ale działa normalnie i wszystko wyszukuje, lektor też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No to pisz PW co to i gdzie dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Przyłączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja również poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Z forum Qashqai pamietam opis firmy która wgrywa polskie oprogramowanie... Poszukam... http://www.uczymyautapolskiego.pl/produkty/nissan.html Edytowane 18 Lipca 2016 przez DanteS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi