_Janusz_ Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tylko zamienniki uszczelek są troszeczkę niższe niż oryginał - sprawdzałem suwmiarką. Różnica była chyba na poziomie 500um lub coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Uszczeleczka wymieniona + silikon fordowski. Zobaczymy ile wytrzyma bez wycieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podepnę sie pod temat.Czeka mnie wymiana tejże uszczelki.Kupiłem uszczelkę ELRINGA.nie miala ona w komplecie oringow pod swiece.Teraz chce dokupić te oringi.Panowie w sklepie pytają mnie czy ta są oringi kazdy oddzielnie czy tez montowane tazem na jednej uszczelce. Chciałbym to kupić bez zadnej pomylki.A chcialbym od razu dać mechanikowi uszczelke wrwaz z oringami zeby od razu mogl wymienic.Zebym mogl szybciej odebrac auto.z gory dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sa takie i takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 W profilu podałem jaki mam silnik z którego rocznika.Zatem mam rozumieć że do silnika SR20DE z 1997 roku może być taka wersja bądź inna i bez zdjęcia pokrywy się tego nie dowiem?Czy może jeszcze jakieś dane są potrzebne (na przykład ileś pierwszych cyfr z numeru VIN)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Obydwa rodzaje pasują choć podobno lepsze są połączone, oddzielne potrafią znów podobno przepuszczać olej do świec Edytowane 1 Maja 2015 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woland357 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ok dzieki za odpowiedzi.jutro moj mechanik mi wymieni uszczelke wraz z ta laczona uszczelka od swiec.pozniej juz na spokojnie bede mogl wymienic olej plus wszystkie filtry.byl zalany mobill s 2000 10w40.tak z tego czy przewertowalem forum .to chyba zaleje dokladnie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi