preston81 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam zrobiłem dla was filmik pt jak wyłączyć dzwięk pasów bezpieczeństwa , robiłem to w trakcie obszywania kierownicy skórą sorry że nie za bardzo widac ekranu na początku lecz, mówię co i jak krok po kroku no i na koniec widać menu jak znajdę chwilę nagram jeszcze raz i postaram się by było widać wszystko na ekranie ps mozecie walnąć sobie subskrypcję wtedy na maila dostanieci info jak wrzucę coś nowego bo tu za każdym razem nie będe wklejać do tego potrzebne jest acc na YT lub google komu sie podobac klikać łape w góre na yt sorry że tak cicho sie nagrało nastepnym razem będzie lepiej naprawde mialem bardzo mało czasu a biecałem ze dzis to zrobie pozdro film a menu serwisowe jak by ktoś szukał zwłaszcza nowi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 moge tylko powiedziec ze tego ptaszka mam caly czas odznaczonego.oczywiscie bez efektu-tzn.jedyny efekt jest taki ze po odpaleniu auta i nie zapieciu pasow faktycznie nic nie pika.jednak po 2-3 minutach zaczyna sie koncert... ja mam prime po lifcie-moze tutaj jest roznica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie wiem u mnie działa to tak jak pokazalem nie ma nic , sam jezdze z wlaczonym alarmem niezapietych pasow lecz zauwazylem ze mozna go nawet wylaczyc podczas jazdy z tego menu i tez dziala bynajmniej u mnie jeśli dla kogoś coś jest nie jasne moge zrobic nowy film i bede trzymał kamere w reku by bylo widac wszystko poniewaz ostatnio była zamontowana za mna wiec nie mialem podglądu na to co sie dzieje podczas nagrywania, ale myslę że nie ma potrzeby robic tego ponownie chyba ze w innym języku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 moja jest pzred liftem i także "odznaczenie ptaszka" nic nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 jak wspomnialem u mnie działa nagram podczas jazdy zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.