frybsik Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Potrzebuje zasięgnąć rady, czy od 4 furtek podnośniki elektryczne na przód będą pasować do 2 furtek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 hej proponuję zerknąć na nissan4u.com zobaczyć auto jedno i drugie i porównać nr części albo sprawdzić co podają w opisie części do czego pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie pasują ...kupowałem 2 tygodnie temu do 3D i na moje nieszczeście lewy kierowcy jest najdroższy (150zł dałem) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale tylne pasują ..... :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: ...sorry chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frybsik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie pasują ...kupowałem 2 tygodnie temu do 3D i na moje nieszczeście lewy kierowcy jest najdroższy (150zł dałem) . Moze chcesz ten lewy odsprzedac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kupiłem tylko potrzebny mi lewy ( 3D ) nawet ze śrubkami , czyli takie plug&play Potem 15min pracy i dotychczasowy patyk podtrzymujący szybę w drzwi wylądował w koszu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frybsik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie aktualne, kupilem do 5D i pasuje plug&play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.