promo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witajcie, Od razu przepraszam za offa, ale wiem że na pewno jest tutaj ktoś kto ma znajomości w salonach Nissana. Mój przyszły teściu chce zakupic nowego Juka i korzystając z okazji że trochę już się znamy chciałbym abyście pomogli mi w znalezieniu dla niego najlepszej ceny lub najlepszego wyposażenia. Może macie jakieś możliwości. W razie pomocy chętnie odplacę choćby znajomością z szefem Hondy Polska. Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wszystko zależy jak daleko może podjechać i jaka wersja go interesuje, wtedy można gadać, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 W zasadzie chce benzynke a podjechac mozna w kazde miejsce w pl. Widzialem wersje dynamic za ok 62 tys. A wydaje mi sie ze jest szansa ugrac wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 to może pogadać z Sebą @root, i coś ugrać w firmie u której mamy rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja mogę polecić pana Tomasza Włocha z Japan Motor na jasnogórskiej. Pan Tomasz dobrze mnie kojarzy jako mały wariat na punkcie Nissana GT-R. Jak będzie co potrzeba i dojdzie do ostatecznej decyzji w kupnie to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzieki strider. Widocznie dzis za byle co mozna dostac minusy nawet na forum. Wszystkim wyrozumialym i chetnym do pomocy bardzo dziekuje Ja mogę polecić pana Tomasza Włocha z Japan Motor na jasnogórskiej. Pan Tomasz dobrze mnie kojarzy jako mały wariat na punkcie Nissana GT-R. Jak będzie co potrzeba i dojdzie do ostatecznej decyzji w kupnie to służę pomocą Chetnie zadzwonie Pana Tomasza. Mam sie powolac na darnoka - maniaka GTRa? Obecnie mam trzy oferty: 1. W wersji dynamic 60500 2. dynamic + navi (bialy kolor) za 63000 3. dynamic + navi w metaliku 66000 wersji standard nie bralem pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Raczej może nie skojarzyć Reszta na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 W Krakowie proponuja dynamica za 60500 w kolrze grafitowym z czujnikami i alarmem. Dzieki Darnok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoti74 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Macie jakieś wejścia w Nissanie? Pomoże ktoś w negocjacjach? Interesuje mnie N-CONNECTA, 1,6 Xtronic, ze szklanym dachem, ksenonami, systemem kamer 360*, safety shield, metalic + personalizacja zew/wew, jak coś więcej się uda to chętnie. W Krakowie w salonie na Powstańców zaproponowano mi zniżkę 5 300,- w porównaniu z ceną katalogową. Zadzwoniłem do drugiego salonu w Krakowie, a także do Tarnowa i Bytomia. Część odpowiedzi mam, ale jeszcze czekam. Mam nadzieję, że jeszcze coś urwę. Będę wdzięczny pomoc czy wskazanie jakiejś drogi do dodatkowych targów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 madmobil.pl- Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoti74 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Trochę późno. Zamówiłem już i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 "U mnie na wsi" tak się "usztywnili" z rabatami, że pomimo chęci zmiany auta zdecydowałem, iż żona będzie jeździła swoim żuczkiem dalej. Nie chcieli sprzedać nowego za rozsądną cenę no to nie zarobili Nie wiem czy to nie "zmowa branży" ale w salonie innej marki gdzie 2 lata temu dostałem rabat na poziomie 20% teraz przebąkiwali o zmianie możliwości i oferowali kilka procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanmicra Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Macie jakieś wejścia w Nissanie? Pomoże ktoś w negocjacjach? Interesuje mnie N-CONNECTA, 1,6 Xtronic, ze szklanym dachem, ksenonami, systemem kamer 360*, safety shield, metalic + personalizacja zew/wew, jak coś więcej się uda to chętnie. W Krakowie w salonie na Powstańców zaproponowano mi zniżkę 5 300,- w porównaniu z ceną katalogową. Zadzwoniłem do drugiego salonu w Krakowie, a także do Tarnowa i Bytomia. Część odpowiedzi mam, ale jeszcze czekam. Mam nadzieję, że jeszcze coś urwę. Będę wdzięczny pomoc czy wskazanie jakiejś drogi do dodatkowych targów. Jaką cenę udało się Tobie wynegocjować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi