Starosta159 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam Panowie Czas zająć sie tematem ogrzewania Słyszałem że maja słabe ogrzewanie jednak może ktoś doszedł skąd taki problem a może wystarczy przeczyścic nagrzewniczke lub ją wymienić ?? Ja zasłoniłęm cześć chłodnicy jednak ta metoda wymaga pilnowania aby temperatura nie wzrosła za bardzo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik4x4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja czyścilem nagrzewnice wewnątrz i na zewnątrz .Efekt był taki że nic to nie dało.Ogulnie mój to wogule nie łapie temperatury Termostat trzyma bo jeden wąż na chłodnicy zimny,a wskaznik troche niżej niż połowa stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starosta159 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hmmm może czas zastanowić się nad zamiennikiem może z patrola ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.