Robson22 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Elegancko to wyglada:) Lecz szczerze powiem ze jeżeli o mnie chodzi to wybrał bym inny kolor bo troche zalatuje VW:) ale to rzecz gustu:) Ogólnie to świetna robota:) Czekam na kolejne zmiany:) Pozdro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Miałybyć białe,ale wtedy by zalatywały toyotą i tak zawsze ;p no obawiam się że następne mody to dopiero na wiosnę będą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Co prawda nie w P12, ale ja u siebie podłoge zrobiłem na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie a nie razi Was to w czasie jazdy?Bo u mojego Ziomka w astrze ma zamontowane niebieskie pod nogi i jak tym autem jechałem to mnie to raziło po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Panowie a nie razi Was to w czasie jazdy? Bo u mojego Ziomka w astrze ma zamontowane niebieskie pod nogi i jak tym autem jechałem to mnie to raziło po oczach. zamykasz drzwi i gaśnie ??!! ja mam na biało co jest dziwne bo diody dają wrażenie lekko różowego gdy nie jest kompletnie ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Własnie nie bo jemu to cały czas świeci Tofu jakby gasło to bym nie zadawał pytania ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 aaa .. jak dla mnie podświetlenie dywaników musi gasnąć (podpinamy się pod oświetlenie wnętrza) konsola podświetlana normalnie z pozycyjnych zawsze można podłączyć potencjometr 2..5 Kohma w układ i mamy płynną regulacje siły świecenia zrobiłem tak z zegarem doładowania ,,u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Miałybyć białe,ale wtedy by zalatywały toyotą i tak zawsze ;p no obawiam się że następne mody to dopiero na wiosnę będą ;/ No co prawda to prawda;) , ja to teraz sie biore za moje car audio w p12, czekam wlasnie na radyjko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) zamykasz drzwi i gaśnie ??!! ja mam na biało co jest dziwne bo diody dają wrażenie lekko różowego gdy nie jest kompletnie ciemno Panowie a nie razi Was to w czasie jazdy? Świeci u mnie na niebiesko ale nie podczas jazdy. Podłączone jest do lampki w podsufitówce. Zapalają się jak otwieram drzwi z pilota, jak wogóle otwieram drzwi, gasną gdy zamykam z pilota i gasną gdy uruchamiam silnik. Edytowane 7 Listopada 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 U mnie również gasną po zamknięciu drzwi kumpel ma w vectrze zrobione na niebiesko podłogę i świeci cały czas ale jakoś z tym jeździłem i mnie nie raziło a zegary to normalnie się reguluje intensywność przyciskiem na tablicy i jest nie razi nic Radio miałem teraz montować z funkcją BT do p12 ale dałem sobie spokój ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 U mnie również gasną po zamknięciu drzwi kumpel ma w vectrze zrobione na niebiesko podłogę i świeci cały czas ale jakoś z tym jeździłem i mnie nie raziło a zegary to normalnie się reguluje intensywność przyciskiem na tablicy i jest nie razi nic Radio miałem teraz montować z funkcją BT do p12 ale dałem sobie spokój ;] No mi właśnie przyszło radyjko:) Właśnie takiego szukałem z Bluetooth i wyjściami na subufer i wzmaka bo mam zamiar tez coś do bagażnika wsadzić To moje plany na najbliższy czas tylko najpierw OC bo mi się w grudniu kończy także jest na co kase szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboAlien Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Siemka a brewki kupiłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Z bólem zawiadamiam,że nie kupiłem i nic już z Nią nie zrobię bo się sprzedała zresztą jest do sprzedania na nowo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) To jakiś pech ją dopadł??? Tyle zaangażowania i padło na niczym? Edytowane 9 Stycznia 2014 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 bo się sprzedała zresztą jest do sprzedania na nowo ;] Jak to rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Żaden pech ;] Po prostu poszła w rozliczeniu za inne auto i teraz jest do sprzedania ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A Ale to juz nie Ty ją sprzedajesz tylko "ktoś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No tak tak, ale auto jakby nie było wciąż to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek735 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dołożę do tematu.Znalezione na Alledrogo http://allegro.pl/spoiler-lotka-klapy-ke790-av410-nissan-primera-p12-i4062040451.html http://allegro.pl/nissan-primera-p12-spoiler-klapa-laren-tuning-i4027407040.html. Ceny przy takich gadżetach kosmosssssssssssssssssss........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jakie sa żarówki lub diody w podświetleniu przycisku opuszczania szyb i zamykania drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie żarówki tylko diody poszło Ci na priv odpowiedź ale jakby ktoś tu znowu trafił to mówię że są tam diody LED 12v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2160 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 siema panowie nie wiecie gdzie można dostać takie lampy jak są na tym zdjęciu? chodzi mi o lampy na tylnej klapie obok rejestracji... nie wiem w jakim temacie się zahaczyć żeby o to zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 siema panowie nie wiecie gdzie można dostać takie lampy jak są na tym zdjęciu? chodzi mi o lampy na tylnej klapie obok rejestracji... nie wiem w jakim temacie się zahaczyć żeby o to zapytać Siema. Ogólnie ciężko jest cos znaleźć do p12 gdyż nie ma jakiegoś szału na zmienianie bądź tuningowanie tego auta. Trzeba szukac na różnych stronach aukcyjnych. Jak cos znajdziesz to możesz się bardzo cieszyć z tego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2160 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 aha spoko, może z czasem znajdę, chociaż w przyszłym miesiącu wybieram się na przyciemnienie szyb, tak więc auto i tak trochę zyska na wyglądzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ja też mam w planch przyciemnienie szyb ale narazie nie znalazłem nic w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi