Karol_S Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ta mi się bardzo podoba Ale pracy przy niej pewnie było duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Troche za niskie zawieszenie jak na nasze drogi ale zrobiona jest ladnie nie zalatuje wiejskim tuningiem ;-) Tutaj sa ciekawe jak i śmieszne modyfikacje p12 ;-) https://www.facebook.com/nissanprimerap12?ref=ts&fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Myślałem kiedyś o założeniu takiego zdeżaka do swojej (na pierwszym planie)... fajnie wyglądą od razu całkiem inne auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No tylko gdzie takie cos kupic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Pojęcia nie mam, podejrzewam, że udało by się coś ściągnąć z Japonii jakiś BodyKit do P12. Tyle, że cena pewnie kosmos... Tu jest troche BodyKitów KLIK I tutaj też KLIK, TUTAJ (ale niestety do wszystkich modeli oprócz P12), To na tą chwilę wszystko co znalazłem Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Karol_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Szukajcie też u ruskich. Tam też lubią te furki tiuningować. Często to widać na YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 siema panowie nie wiecie gdzie można dostać takie lampy jak są na tym zdjęciu? chodzi mi o lampy na tylnej klapie obok rejestracji... nie wiem w jakim temacie się zahaczyć żeby o to zapytać przeglądałem ostatnio zagraniczne aukcje i znalazłem coś takiego. http://www.ebay.com/itm/JDM-NISSAN-PRIMERA-P12-WAGON-REAR-NUMBER-PLATE-PANEL-W-KOUKI-REVERSE-LIGHT-OEM-/201316996030?hash=item2edf6d93be&vxp=mtr Jeszcze znalazłem fajne lampy http://www.ebay.com/itm/JDM-02-05-Nissan-Primera-P12-Front-Headlights-Heads-Lights-Lamps-OEM-RARE-/361247043468?hash=item541c006f8c&vxp=mtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Lampy fajne... cena też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No troche to kosztuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbobii Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Chyba mój pierwszy wpis bo jak na razie wszystko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 oO dobra takiej jeszcze nie widziałem ale cena pewnie też kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Elegancko wygląda ciekawe gdzie i za ile ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbobii Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 na allegro używka 550 zł ale jest tylko jedna jak by był komplet to już były by moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) za***iste.... napaliłem się na nią.... tylko ciekawi mnie jedna rzecz... czy to jest lampa na zwykłe halogeny czy ksenon? Bo jak ksenon do ja pasuje... a jak halogen to wyjdę z siebie a kupie Chyba mój pierwszy wpis bo jak na razie wszystko było. lampa primera.jpg A możesz podać link do tej aukcji...? albo nazwę/model tej lampy? Edytowane 19 Lipca 2015 przez Karol_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbobii Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 http://allegro.pl/nissan-primera-p12-prawa-xenon-kompletny-lampa-i5501717789.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jak jest jedna to gdzies musi być tez druga ;-), napewno gdzies mozna znaleźć jakis komplet bo nikt by nie produkował jednej sztuki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi