marcopolo2010 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Witam zagladajac pod kolumne panelu srodkowego zauważylem taka puszke czarna miga tam taka dioda zielona co jakis czas i jest tam jedna kostka wieksza ktora jest podłaczona i jeszcze jest taka malutka kostka i jest ona odłaczona nie wiem czy powinna byc podłoczona czy nie i od czego ta czarna puszka jest wogole? Edytowane 8 Stycznia 2013 przez marcopolo2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na fabryczne to to nie wygląda .. alarm masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cabrio1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jak dla mnie to puszka alarmu mam podobna w tym samym miejscu, i kabelki sa podlaczone pod modol komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 alarm mam ale modołu komfortu nie mam ponoc gosciu od alarmu tak mówil jezeli by był to by okna sie domykały automatycznie tylko ciekaw jestem tej małej kostki od czego ona jest bo mam ja odłaczona nie wiem czy moge podłaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie możesz nie mieć modułu komfortu bez niego nie działałoby ci wiele rzeczy. Jest przyczepiony do kolumny kierownicy po prawej stronie nad pedałem gazu. Odłącz to pudełko i zobacz co działa a co nie i może będziesz wiedział co je to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ok dzieki sprawdze i opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Alarm chyba ma więcej wiązek. Może szyby? A jeżeli jest jeszcze jakaś kostka to stawiam na alarm. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez keey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A nie masz przypadkiem modułu GSM obok dźwigni hamulca ręcznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cabrio1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 99 procent alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 chyba modułu gsm nie mam raczej to pewnie alarm sprawdze i opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jełsi by to był GSM to miałby możliwość podłączenia telefonu - może jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre41 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Koledzy, pozwolę sobie dorzucić pytanie, jeśli przy dźwigni hamulca ręcznego mam miejsce na telefon to oznacza że mogę mieć moduł GSM? Autko sprowadzane, 2003 rok, fulll opcja brakuje tylko tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale jest tam firmowe mocowanie pod 6310? to pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 U mnie ten moduł GSM był przymocowany z tyłu tunelu od podłokietnika w wewnętrznej części... Masz zamiast uchwytu na kubki taki na telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Po lifcie telefon jest w podłokietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ale ani kolega ani ja nie mamy p12 po lificie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A czy w Waszych P12 po zamknięciu samochodu z pilota to okna się automatycznie domykają? Bo wiem że nie wszędzie - u mnie np. nie, ale w poprzednim innym samochodziku domykały się. Może to jest dodatkowy moduł na domykanie szyb, po zamknięciu samochodu pilotem. Oczywiście - tylko strzelam, że takie prawdopodobieństwo może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A czy w Waszych P12 po zamknięciu samochodu z pilota to okna się automatycznie domykają? Bo wiem że nie wszędzie - u mnie np. nie, ale w poprzednim innym samochodziku domykały się. Może to jest dodatkowy moduł na domykanie szyb, po zamknięciu samochodu pilotem. Oczywiście - tylko strzelam, że takie prawdopodobieństwo może być. U mnie się nie domykają Jak możesz kolego to spisz numery z tej puszki spróbujemy znaleźć co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dobra spisze numery u mnie tez sie nie domykaja Patrzylem na ta puszke wyglada jak by do nie byla orginalna mysle ze to alarm numerów zadnych nie ma na tej puszcze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi