Zwirek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Bo mnie nie nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shelter_kc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Podoba mi się mimo, że jest coraz mniej terenowy. Dobra odpowiedź na zapotrzebowanie rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Beznadzieja Trzeba chyba szybko kupować starego. Chyba ostatni dostępny kanciak .... Patrol też ma podobnie wyglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Stracil charakternosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 zgadzam sie z kolegą Waldi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zajeżdża mazdą cx - 7 ; jakoś tak odruchowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mnie tam to pachnie outlanderem. Ale jeśli środek nadal będzie taki plastikowy to nadal będzie brzydki. Dobrze, ze jest do niego dużo tunningu wizualnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Stracił swojego pazura, to już tylko asfaltowe wozidełko, w terenie nie da rady jak nasz poczciwy "kanciak". Mojej żonie by pasował idealnie, ja bym go połamał w diabły, wszystkie plastiki by poleciały - to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.