Len Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Yo! istnieje możliwość założenia przednich przewodów hamulcowych z Sunny/100nx GTi do Sunny'ego 1.4? Chodzi dokładniej o przewody w stalowym oplocie Jak nie da się to jest w stanie ktoś wytłumaczyć dlaczego i czym się różnią przewody z GTi od 1.4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak długość i końcówki pasują to nie powinno być z tym żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Pytanie właśnie czy pasują? Wymiarów nigdzie nie mogę znaleźć, to co znalazłem w katalogu jest mało wiarygodne (kilka różnych danych do jednego modelu)... myślałem że ktoś wie/zna się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.