shivaki481 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, nie działa mi gniazdo zapalniczki, bezpieczniki sprawdzone - sprawne. Gdzie można szukać przyczyny? Auto to P12, 2004r Edytowane 9 Stycznia 2013 przez shivaki481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wyciągnij je i zobacz czy masz napięcie na przewodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, nie działa mi gniazdo zapalniczki, bezpieczniki sprawdzone - sprawne. Gdzie można szukać przyczyny? Auto to P12, 2004r w samej zapalniczce, mogła spalić się (obudowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norvik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, nie działa mi gniazdo zapalniczki, bezpieczniki sprawdzone - sprawne. Gdzie można szukać przyczyny? Auto to P12, 2004r A, ja tak niesmiało zapytam, który bezpiecznik jest od zapalniczki, i co jeszcze nie działa przy uszkodzonym bezpieczniku zapalniczki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja miałem to samo i to nie jest problem bezpieczników . W moim przypadku to był problem nadmiernego użytkowania zapaliczki przez palącego poprzedniego właściciela które spowodowało spalenie "wtyczki" plastikowej do której wpina się całe gniazdo.. U mnie to nawet po samej zapalniczce widać że jest bardzo spalona. Cały komplet kupiłem na allegro od anglika za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja nie używam wogóle tylko czasami do nawigacji i to wystarczyło, żeby mi padła zaplaniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Może wystarczy poodginać blaszki w gniazdku zapalniczki i we wtyczce podłączanego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 u mnie było zwarcie w korpusie i musiałem go wymienić sama zapalniczka była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, nie działa mi gniazdo zapalniczki, bezpieczniki sprawdzone - sprawne. Gdzie można szukać przyczyny? Auto to P12, 2004r u mnie byl zasniedzialy wtyk plusowy w gniezdzie-przeczyscilem wd40 i jest spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No i jakie efekty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Odgrzeję kotleta, ażeby nie zakładać nowego tematu, czy gniazdo zaplniczki a tym samym popielniczka są w Waszych primerkach podświetlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 U mnie sie podswietla. P12 z roku 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 no właśnie, u mnie jest ten problem, że nie mam podświetlenia, po wymontowaniu gniazda okazuje się że nie ma w ogóle oprawki z żarówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Woofera pod siedzeniem Ci brak, żarówki do oprawki zapalniczki nie dali. Masz auto w wersji "bieda" po prostu. Jak nie ma, to kup od anglika i montuj. Cóż innego można Ci poradzić. No i pisz, czego jeszcze Ci brakuje. Koło zapasowe masz? W Yugo Koral dawali, więc i u Ciebie raczej powinno być w wyposażeniu standardowym. Ale pewnie jeszcze jakieś braki namierzysz niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 skąd możesz wiedzieć w jakiej wersji mam primerę, to że nie mam subwoofera i żarówki w podświetleniu gniazda zapalniczki o niczym nie świadczy, złośliwości zachowaj dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 zarowke w popielniczce najprawdopodobniej masz przepalona ale gra nie warta zachodu bo trzeba sciagac cala konsole by ja wymienic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Konsola wychodzi bez problemu, mi wymiana tej żarówki plus przeczyszczenie wszystkiego dookoła razem z demontażem i montażem konsoli zajęło ok. 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 skąd możesz wiedzieć w jakiej wersji mam primerę, to że nie mam subwoofera i żarówki w podświetleniu gniazda zapalniczki o niczym nie świadczy, złośliwości zachowaj dla innych Grrrr, luzik Panie wrażliwy. Żart to był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthex Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam wszystkich! Podłączę się pod temat coby nie tworzyć nowego - czy tylko ja mam wrażenie że gniazdo zapalniczki w P12 jest ciut płytkie ? Jakiej ładowarki bym nie kupił, to nigdy nie wchodzą do gniazdka na tyle głęboko aby siedzieć stabilnie. I na dodatek trzeba nimi ruszać aby złapać kontakt, ale to już chyba kwestia styku plusowego w gniazdku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgadzam się z kolegą wyżej, częściej używam transmitera przez które dostaję czerwonej gorączki, gdy podczas jazdy rozłącza mi się w połowie piosenki i muszę co chwilę poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi