Grucha Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 witam szukam i nie moge znajsc czy ktođ wie gdzie jest gniazdo diagnostzczne w primerze p12 po lifcie 2004 r ale model juz 2005_ y gry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a pod kierownica nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cechu0302 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zajrzyj pod kierownice z lewej strony obok puszki z bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 dyieki jutro z ranca patrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 na dolnej osłonie deski nad lewą nogą na rancie wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heavy1155 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 czesc wszystkim to moj pierwszy post i jestem nowym posiadaczem primery 1,8 z 2002r. ogolnie wrazenia ok poza koniecznoscia wymiany paska wieloklinowego - co nastapi za pare dni - chcialbym sprawdzic bledy. No i tak: czy potrzebny jest jakis program/kabel do odczytu bledow? co potrzebuje aby zrobic serwis? forum jest dla mnie nowe i trudno mi sie po nim poruszac i znalezc info z gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 gniazdo jest pod kierownicą a pasek wieloklinowy wymieniasz zwalniając naciąg napinacza - każdy mechanik to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.