TeamDragon Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam kolegów klubowiczów rozgłądam się za xsem pojawiła się oferta sprowadzonego z 2,5 litrowym silnikiem na allege. ale nic nie wiem o tej jednostce czy można zagazować czy jest na paseku czy łańcuch .z góry dziękujęza odpowiedz. http://moto.allegro....2938281917.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam kolegów klubowiczów rozgłądam się za xsem pojawiła się oferta sprowadzonego z 2,5 litrowym silnikiem na allege. ale nic nie wiem o tej jednostce czy można zagazować czy jest na paseku czy łańcuch .z góry dziękujęza odpowiedz. http://moto.allegro....2938281917.html O silniku nie wiem wiele , ale wypowiem się o "skórzanych" fotelach ,które w rzeczywistości są obite sztuczną skórą, lubią pękać i są kiepskiej jakości. Do tego samochód ten nie posiada "komputera pokładowego" a jedynie czujnik temperatury zewnętrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja wiem czy kiepskiej jakości??? Mam i nie narzekam a nawet sobie chwalę... Co do auta to fajną ma z przodu rurę O motorowni 2,5 niech się wypowiedzą ci co mają a ja dodam od siebie o małych minusach tego egzemplarza... 1) brak tempomatu 2) handlarz - krętacz, jak już kolega wspominał kompa pokładowego nie ma - no chyba, że miał na myśli sterownik silnika 3) nawigacja... jak dla mnie to większość seryjnych navi to porażka. Brak map Polski, problemy z aktualizacjami i beznadziejna obsługa jakimiś kółkami czy dżojstikami... Ja navi zamontowałem przed kierą i mi się jeździ super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Silnik taki sam jak 2.0. Różni się tylko skokiem tłoka. Nawet łańcuch rozrządu jest taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamDragon Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ok dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.