Gość krzysiek1208 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam zmienialem silnik na inny i mam takie pytanie odkrecilem to kolo dwumasowe czy zamachowe nie wiem jak to sie nazywa dokladnie miejsza z tym mam takie pytanie czy wystarczy je przykrecic do walu i to na tyle czy je sie jakos ustawia np jakies znaki lub cos w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cabrio1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 przykreca i tyle, chyba ze sa kolki lub sruby potrafia byc nie symetrycznie wiec inaczej nie ustawisz. w tym przypadku nie wiem jak jest ale tam nic skomplikowanego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Normalnie przykręcasz pod warunkiem wycentrowania tarczy sprzęgła bo nie włozysz potem skrzyni biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek1208 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Chodzi ci tarcze ustawic tym plastikowym bolcem co jest w kaplecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 jeśli coś jest do centrowania w komplecie to może i to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.