Aachener Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, czy ktos sie moze orientuje czy w P12 istnieje taka mozliwosc zaprogramowania kluczyka (albo innego elementu) aby po zdalnym zaryglowaniu centralnego zamka samoczynnie podniosly sie opuszczone szyby. Z gory dzieki za wasze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmassive Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Doczepiam się do tematu, też bym był bym zainteresowany taką opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 wydaje mi się że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Trzeba zmienić/założyć alarm z nową centralka, która będzie miała taka opcję (SCORPION 600pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 jwa a coś takiego nie starczy http://allegro.pl/carprotect-modul-domykania-4-szyb-domykanie-szyby-i2888499350.html ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie wiem. Wiele patentów w naszych autach wymagają akceptacji modułu komfortu lub założenia dodatkowej instalacji obchodzącej cokolwiek i w tym wypadku drugi pilot do okien?? a może i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 właśnie niewiem , bo niby w tym zestawie niema pilota...Ja kiedyś nad tym myślałem ale se odpuściłem w końcu to P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) wiem że w Vectrach B robiło się zworkę na przewodach i działało to, tu nie chce kombinować Edytowane 19 Stycznia 2013 przez jolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Oj widzę że moja P12 z systemem webasto wychodzi ponad normę. U mnie po naciśnięciu dwa razy na przycisk zamkniętej kłódki na kluczyku zamykają się wszystkie drzwi plus szyberdach webasto . Czy tak było seryjnie to nie wiem ;( ponadto ciekawą rzeczą jest to że mam w primerze lakier perłowy a nie czarny metalik . Ale nie ma skóry i ksenonów ;( Moja P12 była sprowadzona z Holandii jest wersji teka exclusive . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mysle ze indywidual bardziej niz exclusive bo skore mial bys na dzien dobry , co do webasto nie mam zielonego pojecia moglbys wstawic kilka fot swojej fury jestem ciekawy co tam masz ponad norme jak to jest rozlokowane i jak wyglada chetnie zobacze z czystej ciekawosci poniewaz nei spotkalem takiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 preston81 z mojego punktów widzenia to jest robione gdzie w P12 byłby szyberdach webasto . Na chwilę obecną wszystkie Primery które są na allegro i mają w ogłoszeniu szyberdach w rzeczywistości go nie mają ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ale webasto to ogrzewanie postojowe które musi miec "piec" gdzies zamontowany i kupe innych rzeczy, a szyberdach to szyberdach dziura w dachu i sterowanie od niego przy nim jak wszedzie mi chodzi o webasto bo piszesz ze masz to gdzie jest od niego sterowanie i ew gdzie znajduje sie piec jak to jest rozwiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Jak poszperacie w szyberdachach p12 to znajdziecie dziury w dachu po oknie. http://allegro.pl/li...tegory=620&sg=0 Cały myk polega na tym, że jest belka usztywniająca konstrukcje dachu w naszym aucie(moje kombi). Oryginalnie montowany szyberdach jest robiony na innej konstrukcji dachowej. Opcje które przerabiałem jakoś czas temu 1 montować pojedyńczy mały szyberdach Webasto 1800pln (ok30cm szyby) 2 montować podwójny szyberdach zespolony uwzgledniający belke poprzeczną pod dachem 4000pln 3 robic przeszczep dachu z oryginalnym oknem koszt???? Edytowane 20 Stycznia 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi