Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Samoczynne zamykanie okien

Aachener
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktos sie moze orientuje czy w P12 istnieje taka mozliwosc zaprogramowania kluczyka (albo innego elementu) aby po zdalnym zaryglowaniu centralnego zamka samoczynnie podniosly sie opuszczone szyby.

Z gory dzieki za wasze uwagi.

Nie wiem. Wiele patentów w naszych autach wymagają akceptacji modułu komfortu lub założenia dodatkowej instalacji obchodzącej cokolwiek i w tym wypadku drugi pilot do okien??

a może i wystarczy

właśnie niewiem , bo niby w tym zestawie niema pilota...Ja kiedyś nad tym myślałem ale se odpuściłem w końcu to P12

Oj widzę że moja P12 z systemem webasto wychodzi ponad normę.

U mnie po naciśnięciu dwa razy na przycisk zamkniętej kłódki na kluczyku zamykają się wszystkie drzwi plus szyberdach webasto .

Czy tak było seryjnie to nie wiem ;( ponadto ciekawą rzeczą jest to że mam w primerze lakier perłowy a nie czarny metalik .

Ale nie ma skóry i ksenonów ;(

Moja P12 była sprowadzona z Holandii jest wersji teka exclusive .

mysle ze indywidual bardziej niz exclusive bo skore mial bys na dzien dobry , co do webasto nie mam zielonego pojecia moglbys wstawic kilka fot swojej fury jestem ciekawy co tam masz ponad norme jak to jest rozlokowane i jak wyglada chetnie zobacze z czystej ciekawosci poniewaz nei spotkalem takiej wersji

preston81 z mojego punktów widzenia to jest robione gdzie w P12 byłby szyberdach webasto .

Na chwilę obecną wszystkie Primery które są na allegro i mają w ogłoszeniu szyberdach w rzeczywistości go nie mają ;(

ale webasto to ogrzewanie postojowe które musi miec "piec" gdzies zamontowany i kupe innych rzeczy, a szyberdach to szyberdach dziura w dachu :D i sterowanie od niego przy nim jak wszedzie mi chodzi o webasto bo piszesz ze masz to gdzie jest od niego sterowanie i ew gdzie znajduje sie piec jak to jest rozwiązane :)

Jak poszperacie w szyberdachach p12 to znajdziecie dziury w dachu po oknie. http://allegro.pl/li...tegory=620&sg=0

Cały myk polega na tym, że jest belka usztywniająca konstrukcje dachu w naszym aucie(moje kombi). Oryginalnie montowany szyberdach jest robiony na innej konstrukcji dachowej.

Opcje które przerabiałem jakoś czas temu

1 montować pojedyńczy mały szyberdach Webasto 1800pln (ok30cm szyby)

2 montować podwójny szyberdach zespolony uwzgledniający belke poprzeczną pod dachem 4000pln

3 robic przeszczep dachu z oryginalnym oknem koszt????

Edytowane przez jwa