Gość digypro Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam, Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum chciałbym przywitać się ze wszystkimi Tak jak w temacie... czy ktoś orientuje się co to może być za przewód? Jeżdżę tym autem 3 lata i niby wszystko jest sprawne. Spryskiwacze działają, światła również, kontrolka od płynu do spryskiwaczy też. Poprostu nic złego się nie dzieje, jednak od momentu jak przez przypadek go zauważyłem (w listopadzie zeszłego roku) nie daje mi to spokoju. Przewód jest dwużyłowy. Z góry dziękuję za zainteresowanie moim postem. Poniżej fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikadam Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Hej. A czy twoje auto posiada światła przeciwmgłowe? Prawdopodobnie od tego będzie ta wtyczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 kabel jest raczej od czujnika który mówi że płyn do spryskiwaczy się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość digypro Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam, Odpowiedź na oba posty brzmi - jedno i drugie działa Jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A masz pokazywana temperature zewnętrzną na komputerze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość digypro Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tak, również działa aczkolwiek teraz mnie coś tak ruszyło co do czujnika płynu od spryskiwaczy, bo w sumie kontrolka niby działa, ale jakoś dziwnie - może to zbieg okoliczności, ale zaczyna żarzyć się jak płyn sie kończy. Nigdy nie świeciła na FULL. Jak śniegi stopnieją to zajrzę pod maskę, a tymczasem proszę o inne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 czujnik od temperatury na zewnątrz jest chyba przed chłodnicą pomiędzy klaksonami, czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 owszem ale może być że sie piny wypięły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Podłącz żarówkę (12v) do tej wtyczki i włącz zapłon. Jeżeli to któraś lampka na desce to się zapali (obstawiam brak płynu spryskiwacza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość digypro Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi Jak przyjdą ciepłe dni (bo niestety garażu "ni ma" to faktycze sprawdzę ten czujnik płynu spryskiwaczy. Kontrolka żarzy się od czasu do czasu pewnie jak wilgoć złapie, bo widziałem, że konektor jest cały zasyfiały (piach? błoto?) Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie. W temacie dam znać pewnie na wiosne Szerokości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi