Żupol Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich właścicieli Terrano. Od 4 dni stałem się właścicielem terrano II z 2000 r. 2.7 tdi long. Z 4 elektrycznych szyb działa jedna tylna od pasażera. Bezpieczniki sprawdziłem, zamek centr. działa, lusterka działają, podgrzewane fotele działają radio działa.nie mam pojęcia od czego zacząć.może wy mi coś podpowiecie od czego zacząć. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich właścicieli Terrano. Od 4 dni stałem się właścicielem terrano II z 2000 r. 2.7 tdi long. Z 4 elektrycznych szyb działa jedna tylna od pasażera. Bezpieczniki sprawdziłem, zamek centr. działa, lusterka działają, podgrzewane fotele działają radio działa.nie mam pojęcia od czego zacząć.może wy mi coś podpowiecie od czego zacząć. Z góry dziękuję zdejmij boczek w drzwiach, w których szyba nie pracuje i sprawdź czy jak się włącznik włączy to czy w ogóle prąd dochodzi. Jeśli nie dochodzi to zobacz w włączniku czy prąd jest przed włącznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 zobacz wtyczki może gdzieś jest złe przejście to znaczy nie ma go lub coś nie styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 w przednim prawym słupku przy podłodze są przekaźniki od szyb ,pewnie tam coś szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żupol Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ok dzięki za podpowiedź.w poniedziałek sprawdzę i zmierzę miernikiem napięcia na kostkach i dam znać co było.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek34 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ja mialem jedną niesprawną okazaly sie szczotki silniczka, kolego w dzwiach kierowcy przod jest modul sterowania szyb moze to ma cos wspolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żupol Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam usterka usunięta-trzeba było oczyścić włączniki szyb kostki przy silniczkach i działa-dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.