Dżem Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jak w temacie szukam coś przyzwoitego. Może ma ktoś sprawdzony sklep, producenta który szyje coś co da się nałozyć na fotele i nie będzie z pod dupska uciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baalzebul Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 w ełku (warmińsko - mazurskie) jest firma zajmujaca sie tapicerką samochodową oraz produkcją pokrowców. to namiary: EM-ŻET malgorzata608@op.pl 087 610 18 31 0603 90 62 86 i drugi, który tez znam w Olsztynie: Wojciechowski Robert Tapicerstwo Samochodowe 089 533 25 39 nie ma ja chyba stron www ale moga wysłac propozycje na email.a moze i wystawiaja na allegro.trzeba dzwonic i pytac to co widziałem w ełku podobało mi sie. maja nawet welurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja widzę kolego że wy tam się w tym lubelskim nudzicie co to? błota nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No bywa od czasu do czasu i się fotele umazały. Ale błoto się wykrusza. Najgorzej wychodzą tłuste plamy po cipsach i innych przekąskach. No ale tego nie zakażę bo jakoś rodzinę trzeba zwabiać do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ja raz w życiu widziałem fajny patent u kolesia który sobie przyjechał w błoto dyskoteką w welurach patent składał się z dużych czarnych worków na śmieci i taśmy klejącej szerokiej, brązowej i gwarantował 100 zabezpieczenie foteli przed brudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dobre:-). No i prac nie musowo tylko wymiana na nowe. Coś muszę wykombinować na te fotele. Skóra z używki za tysiaka lub dwa mi nie podchodzi cenowo i funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) skóra jest dobra bo by mi się siano, słoma i futro nie przyczepiały na alle..costam się ogłasza firma że na miarę szyją - na zdjęciach wyglądały smacznie Edytowane 16 Stycznia 2013 przez hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Eco futro to nie to samo co futro. Myślę że szkoda 3 stów na takie wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak wygląda fragment pokrowca szytego na miarę jak bardzo chcesz to mogę zrobic ci pełną dokumentację. Nikt po za mną nie wie, że to są pokrowce oryginał http://allegro.pl/nissan-primera-p12-2-2-dci-fotel-fotele-kanapa-i2893608493.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Szycie na miarę....hmmm myslałem że jakiegoś gotowca zakupię. Ile szelestów cię to wyniosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) 400 + opcja tylna kieszeń 50 + opcja fastryga czy jakieś tam przeszycie 50 Taką fastrygę zrobiłem żonie w aucie wygląda fajnie jak sie odmrożą drzwi to cykne fotkę jej wnetrza. wiem, że facet szyje też dla wodociągów pokrowce ze sztucznej skóry . Robi to im od kilku lat bo mówi, że zaczynał od roburów a jak byłem tam 2 lata temu to nadal im szył tylko juz do mercedesów. Niestety dla ciebie to kiepska lokalizacja Bródno Warszawa. Kupowałem fajne pokrowce w markecie kupowałem drogie pokrowce u Kegel Błażusiak. Wszytskie sie odbarwiały przecierały lub rwały. Te mam 7 lat bez żadnych oznak użycia - mimo dzieci. Tak to mniej lub bardziej wygląda w zależności od widzimisię Dowolny kolor boku - tu ja mam taki sam szary Dowolna lamela - ja mam czarną u zony czerwona ale z perspektywy czasu wziąłbym jasna szara lamele środek byłby jaśniejszy Dowolny kolor środka - czerwony czarny i miliony innych rożnych wzorów również oryginalne wzory tapicerek wewnętrznych różnych marek Jakieś tam fastrygi - ja mam bez tylko przeszycie trzymające gąbkę, u żony wzorek rozety ale też ma logo marki Zagłówki tez w dowolnym wzorze Wszystko robinie na miarę do konkretnego modelu a nie uniwersal co widać na czarnym fotelu wypustki do podparcia podudowego jak w oryginale Edytowane 18 Stycznia 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 całkiem ładnie to wygląda, ja bym nie narzekał ze to warszawa 400 za przód i tył ? czy tylko przody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 komplet tylna dzielona kanapa plus podłokietnik plus 5 zagłówków. A tylne oparcie jest sprytne bo jest na suwak. i jak muszę położyć jedno oparcie to je rozpinam i nie muszę się potem martwic z układaniem pokrowca , że się skręci lub zwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dobra opcja, tylko czemu nie w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niesan Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Co do pokrowców polecam sprawdzic tutaj http://www.autowarto.pl/pokrowce-samochodowe.html dedykowany pod konkretny model auta przy konfiguracji trzeba sobie troche powybierać różnych opcji ale przynajmniej mamy pewność że dostaniemy coś co będzie pasowało na nasze fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magyar Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Zamawiał ktoś z pokrowce z http://www.otopokrowce.com/index.php?p396,nissan-terrano-ii Poprzedni właściciel palił w aucie i mam kilka wypalonych dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario33 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Też byłbym zainteresowany takimi pokrowcami, mam jedną paskudną dziurę przetartą od kierowcy raczej nie do zszycia, ktoś ma może jakieś sprawdzone miejsce, skąd pokrowce pasują do naszych terranów? Edytowane 28 Lutego 2017 przez dario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi