Gość ADEX Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 glopie pytanko ale powaga nie wiem wiec pytam : mam sobie chlodnice w aucie (jak kazdy) ale chialbym zeby byla ladna (czysta czy jakos takos) no wiec: czy to sie da wypucowac czy tesh mozna by to przeleciec srebrna farbą (bedzie to mialo wplyw na chlodzenie cieczy??)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Sprobuj ja spsiukac preparatem czyszczacym aluminiowe felgi, a pozniej woda. Malowac nie polecam gdyz wtedy moga wystapic problemy z chlodzeniem. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Sprobuj ja spsiukac preparatem czyszczacym aluminiowe felgi A jak zrobisz to pokaż efekt, może ktoś pójdzie w twoje ślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.