Zolwik_Tuptus Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Lemmy, rzuciłbyś okiem na Garbatego Jednorożca? Chodzi mi konkretnie o lift przodu, chciałbym , żeby przed Albanią ktoś kto się na tym zna popatrzył, co i jak jest tam zliftowane i czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jak cza to rzucem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Żuć,żuć, być na Ciebie, to znaczy rzuć, buajka bujaka, jak się na tym zabije, to do końca życia będe trupem i Cie będe straszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek83 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Koledzy takie pytanie. Jakiś czas temu znalazłem ogłoszenie chyba na Allegro: sprzedaż Nissana Terrano 2 3.0 diesel bodaj z 2006 roku z 6-biegowym manualem i mnie to zastanowiło. Czy pasuje skrzynia biegów (manualna 6tka) np. z Navary d40 do Terrano 2 z 2004 roku 3,0 diesel? Jak to wygląda i czy ma to sens skoro inaczej jest rozwiązana kwestia przełączania napędów? Z tego co się orientowałem to były próby przekładki silnika 3,0 d z Terrano 2 R20 do Navary d40, ale nie widziałem takiego egzemplarza po przekładce. Ma ktoś wiedzę w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Napędy to reduktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Panowie, gdzie się podział temat z częściami? Potrzebuję cięgna napędzającego wycieraczkę kierowcy oraz tenże sam mechanizm do Maverick/terrano II 93-95r. Ma koto z rozbiórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek83 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witam, Miałem niemiłą sytuację. Kilka dni temu ktoś wyrwał mi kierunkowskaz prawy z przodu..... tak też bym nie uwierzył, gdybym nie widział na własne oczy jak gość to robi w biały dzień w centrum miasta Szukam zamiennika wspomnianego kierunkowskazu... najlepiej komplet na obie strony. Orientuje się ktoś czy są zamienniki czy tylko oryginalne HELLIA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 raczej tylko Hella lub używka, tragedii nie ma jakieś 150zł (nowy), tylko zwróć uwagę jak będziesz kupował, bo są z czarną ramką i ze srebrną, jakby co to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Piszę w temacie "Przeróbek-co wam potrzeba" bo kupiłem w końcu maxime J30 w manualu z 1992 i jade po nią we wtorek.A trzeba mi wszelkich rad i uwag na temat przekładki do mojego Tyrana.Co przerobić a co zostaje.Wiadomo że silnik i wiązka z komputerem.Ale jak to ożenić z resztą instalacji która zostanie z Terrana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nie wierzę że nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Informuję że silnik z maximy 170KM już od 2 miesięcy pracuje pod maską Terrana.Dopiero teraz zacząłem czerpać radość z jazdy.Informację tę podaje aby ewentualnie służyć radą komuś kto chce taki swap wykonać. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez smutekh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Tak nieśmiało koledze zaproponuje założenie tematu w dziale terenowe -> remonty i opisanie tematu swapa, dużo ludzi - ja na przykład - chętnie poczyta i zobaczy z czym się to je. No i przede wszystkim gratuluje wytrwałości przy projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Poszukuję silniczek płynu spryskiwaczy do terrano II 95r. Nie zalega komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 11.12.2019 o 09:04, saydack napisał: Tak nieśmiało koledze zaproponuje założenie tematu w dziale terenowe -> remonty i opisanie tematu swapa, dużo ludzi - ja na przykład - chętnie poczyta i zobaczy z czym się to je. No i przede wszystkim gratuluje wytrwałości przy projekcie Po nowym roku tak właśnie zrobię.Postaram się z jakimiś fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis02 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 witam moje auto tak stoi . moim zdaniem coś jest nie tak. co mogę zrobić z przodem????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Podkręć go na drążkach o kilka cm tak żeby buda była w miarę w poziomie i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi