Gość barteknowak85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam, Czy wiecie gdzie można zakupić taki uchwyt, a może ktoś z was ma na sprzedanie ten kawałek plastiku? Jak wygląda wymiana tej częsci? Czy jest to skomplikowana sprawa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Uchwyt otwierania fotelu kierowcy? Wiem że jest jeden uchwyt - przesuwania fotela i dwa pokrętła. Chyba że czegoś nie wiem to sprecyzuj o co Ci chodzi. p.s. aha.... jeszcze cięgno składania oparcia fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barteknowak85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) okej. uchwyt skladania fotela w wersji 3d. dokladnie chodzi mi oto ciegno. a w zasadzie o sama lapke za ktora sie ciagnie zeby zlozyc oparcie. mozna gdzies to dostac? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez barteknowak85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 okej. uchwyt skladania fotela w wersji 3d. Aż inaczej to wygląda Zmieniłem tytuł tematu. Nie patrzałeś na alledrogo za takim przyciskiem? Napewno on Ci nie działa? Może się zerwała linka spod przyciska. Rozbierałeś aby sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barteknowak85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 nie poprostu mam urwana ta "łapke" i widze tylko koniec linki... na allegro brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Co do sposobu wymiany to Ci nie pomogę - nie wymieniałem jeszcze. Ale jak szukasz czegoś takiego to zapodaj temat że szukasz tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/18-czesci-kupie-szukam-sprzedam/ A w tym temacie czekaj aż ktoś kto to wymieniał Ci pomoże. Pytałeś się wujka google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barteknowak85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tak, ale albo słabo szukałem albo nikt tego nie przerabiał dzieki za rade. zaraz zapodam temat tam gdzie wskazales jeszcze jutro do jednego goscia z allegro bede dzwonil bo ma sporo czesci od almery n16 3d wystawionych wiec warto zapytac. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Podaj mi linka na PW bo może będę coś chciał I zapodaj sobie avatara bo tak dziwnie wyglądasz:) Najlepiej fotę swojej Ali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba80 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 tak, ale albo słabo szukałem albo nikt tego nie przerabiał Mam juz jakis czas ten sam problem - sam element, do ktorego montowana jest linka. Plastik nie wyrobil zmeczeniowo .. Czy znalazles jakies rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Icemaann Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Miałem taki sam problem w fotelu kierowcy zerwała się linka, zaś w fotelu pasażera złamał się właśnie ten plastik oda elementy kupiłem w ASO. Koszt linki do przeżycia 50 zł Bardziej "bolał" zakup uchwytu bo za taki kawałek plasike kazali zapłacić 170 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi