TESTER 1956 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Chyba to drugie Ci pozostaje jedynie, albo zrób wycięcie w ramce, tudzież przesuń ją jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam, dzisiaj od ponad roku założyłem sobie ramki pod rejestrację, i teraz mam problem bo ramka zakrywa połowe wyświetlanego obrazu, jest na to jakiś sposób, żeby np. ją ustawić? Czy będę musiał zrezygnować z ramki? Coś mi się wydaje że temat ten już chyba poruszałeś? Ponieważ istnieje już taki temat, więc tematy połączyłem ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloioliwka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam a ja tylna tablice przykleiłem na taśmie dwustronnej za 20 zł która wytrzymała upały w lecie i teraz ostatnie mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi