Gość Pikok Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam czy ktoś wie jakie powinny mieć napięcie sondy na wysokich obrotach powyzej 2000 obrotów. Z góry dziękuję za odpiwiedz Zapomniałem,że chodzi oo sondy przed katalizatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 powinna falować, jak sa ustabilizowane obroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pikok Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To wiem ale jakie powinno być maksymalne napiecie uu mnie faluja aa maksimym to 0.88 volt too niee za mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To wiem ale jakie powinno być maksymalne napiecie uu mnie faluja aa maksimym to 0.88 volt too niee za mało? masz prawidłowe napięcie, maksymalne powinno miec 900mV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.