Gość wojt_mk.. Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam, mam program do centralki bingo s, kabel chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej ustawić parametry. Primera P10 1.6 102KM, instalacja zwykła nie sekwencja, reduktor Lovato. Byłem u tylu fachowców, tak pokręcili że pali mi teraz 13 l LPG w mieście dołączam zdjęcia ustawień, w razie co mogę udostępnić filmik. Może ktoś ma taki sam silnik i dobrze ustawioną centralkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 kiedyś sie bingiem interesowałem i cała mecyja na tym że sie ustawia to samo odpinasz w programie tps i jazda ,,,na wolnych obrotach a potem na 2000 ,,jakoś tak po pierwsze musisz patrzyć jak sie lambda zachowuje ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.