Gość rafalek11111 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam,pytanko czy nissan Vanette 2.3D posiada komputer jak tak to gdzie znajduje się kostka. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Posiada komputer i kostkę. Komputer pod schowkiem na prawo od kierowcy a kostka jest koło twojego lewego kolana jak siedzisz za kierownicą. Poszukaj więcej informacji w starszych postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalek11111 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Bardzo dziekuje, czekam aż śniegi odpuszczą i mróz w mazowieckim i zabieram się za gruntowny remont całej vanetki miałem ją sprzedać i był już klient ale te autko ma coś w sobie że nie zostało sprzedane. Napiszcie mi jak sprawdzić czy uszczelka pod głowicą nie jest padnięta, mam kawę z mlekiem w chłodnicy ale to może być po porzednim właścicielu (nie dbał o autko) i planuje zlać cały płyn przemyć chłodnicę i zalać nowym i wtedy zobaczę czy pojawią się oczka rosołowe na razie to muszę pożądnie odpowietrzyć cały układ chłodzenia. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Odpowierzenie - kuknij tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/83353-vanette-chodzenie/page__hl__+odpowietrzenie%20+vanet*?do=findComment&comment=855788 albo poszukaj dokładniej na forum, może jest coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.