Gość Malanowski_M Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam, czy do wymiany paska rozrządu, pompy i napinacza będzie konieczność użycia blokad wału czy obędzie się bez dodatkowych narzędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jaki silnik??? 1,9 trzeba opuszczać z poduszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikadam Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 1.9 na znaki, nie są potrzebne blokady. Najlepiej zrób swoje cechy i spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malanowski_M Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 mógłby ktoś podpowiedzieć jak krok po kroku zabrać się za tą wymianę? mam silnik 1.9 dci 120 KM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p12p10 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 mógłby ktoś podpowiedzieć jak krok po kroku zabrać się za tą wymianę? mam silnik 1.9 dci 120 KM... Moze to ci pomoze > http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=58093&page=15 Gdzies widziałem kiedys lepszy tutorial ale nie moge go znalezc. Pasek ma wydawac dzwięk #F1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 a do tego wszystkiego potrzebny jest specjalny przyżąd do zmierzenia napiecia paska po wymianie dziala to na zasadzie pomiaru ugięcia paska i na tej podstawie mozna prawidłowo napiąć pasek rozrzadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid5995 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ktoś wie gdzie można nabyć to urządzenie do mierzenia napięcia paska rozrządu 1.9 dCi 120km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.