Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 tego się nie da wyłączyć. Emulator do immo trzeba montować-koszt-nieoplacalne Pamiętaj zeby nie zamykać drzwi i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Lub cały czas przy sobie zapasowy kluczyk, po zrobieniu zamków oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 tego się nie da wyłączyć. Emulator do immo trzeba montować-koszt-nieoplacalne Pamiętaj zeby nie zamykać drzwi i już Dla mnie to trochę dziwne aby w ten sposób samoczynnie zamykały się drzwi. A może dziwne, że ja osobiście nie sprawdziłem u siebie w tych dwóch pozycjach, tzn. przy otwarciu jednych drzwi, jak i wszystkich. Wiem jednak, że już kilka razy silniczk pracował /dieselek/ a ja odśnieżałem Tinkę i drzwi mi się nie zamknęły. Natomiast zamykają się gdy otworzę z pilota, ale drzwi nie otworzę na ościerz, to wtedy NATS automatycznie ponownie drzwi zazbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Natomiast zamykają się gdy otworzę z pilota, ale drzwi nie otworzę na ościerz, to wtedy NATS automatycznie ponownie drzwi zazbroi. To fakt. Ja mam też tak, że jak otworzę z pilota i do 30 sekund nie otworzę drzwi to się spowrotem zazbroi NATS. Ale to jest taki standardzik chyba bo w clio 1999 i escorcie 1996 też takie coś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tak, to jest oczywiście standart i to już w samochodach z początku lat '90. Tzn. również zależało od marki alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi