hot_rider Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 jeżeli nie jest to zgodne z regulaminem proszę o wybaczenie i usunięcie tematu przez moderatorów to zaczynam pierwszy Zimowe Continental WinterContact 255 45 R18 cena: 220zł za parę razem z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W pojedynczym temacie będzie śmietnik. Potrzebny jest oddzielny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ja wiem czy jest to konieczne...az tyle ogłoszeń raczej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ja mam do sprzedania nowe tarcze DBA seria 4000 na oś tylną . 530zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) sprzedam przednią dokładkę a`la nismo więcej info tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87848-s350z-podkladke-przednia-ala-nismo/ Edytowane 24 Stycznia 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 nie wiem co tu wyprawiacie ,,, ale pamiętajcie że mamy Giełdę .....i tam to powinno się znaleźć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 wiem, ale wiekszość użytkowników w tym i ja wchodzi tylko i wyłacznie w zakładkę tematyczną o serii Z,NX,ZX...a giełdę ogólną mało kto czyta dlatego pomysł taki a nie inny jeżeli są przeciwskazania to proszę o usunięcie tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 no to trzeba wychodzić poza obszar swojego podwórka myślę że nie którzy tam patrzą wiec raczej by tam pasowało można by zrobić jeden temat tu u was z odnośnikami do ogłoszeń giełdowych i by było fajnie wypisujecie co i jak w giełdzie tak jak ma być a tu w serii sx,,nx,,, zrobić jeden temat edytować go i 1 poście wpisywać co jest + odnośnik do giełdy ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 sprzedam komplet oryginalnych tylnych lamp do 350Z - http://forum.nissank...t-tylnych-lamp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Rider ->pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) sprzedam kierunek tył lewy stan idealny 30pln+ przesyłka nissan 350z Edytowane 25 Stycznia 2013 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 jutro ew w niedziele sie tym zajmę zrobimy porządny wątek i posprzątamy tu skoro chcecie mieć wewnętrzną giełdę ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 proponuje posprzatac tez dział, bo jest duzo tematów spamerskich i niezwiązanych z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zrobię tak .. zrobię nowy temat a to niech jeszcze takie zaśmiecone będzie ,,, potem zniknie Tak na szybko to co było prze kleiłem potem przeredaguję 1 posta bo takie masło maślane ,,, ale głodny jestem i lecę do pracy z powrotem nie zamykam tego tematu jak ktoś ma jakieś uwagi propozycje proszę pisać ,,,, przyklejony dział ogłoszeniowy mini giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) tania zetka chyba trza zobaczyć fajny silnik http://otomoto.pl/nissan-350-z-313-km-skory-manual-C30647419.html coś podejrzanie tanio jak na rocznik zobaczyć nie zaszkodzi Edytowane 4 Stycznia 2014 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Daj sobie spokój z tym samochodem , ja jak szukałem 350 a było to już kilka lat temu od razu dałem sobie z nim na luz. Chyba że na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak myslalem ze to jakas sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A co wiecej w nim siedzi oprocz tego co widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi