Grucha Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam w którym miejscu jest dokładnie Filtr Kabinowy i primerze P12 Hetbeck po lifcie bo szukam szukam i nie mogę dojżec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 to poszukaj na forum jest opisane dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dokładnie,poszukaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 - POSZUKAJ za schowkiem A jak poszukasz to jest fotorelacja z wymiany filtra kabinowego. Z dokłądnym opisem co krok po kroku. No proszę a juz myślałem, że w temacie filtra kabinowgo to już wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ok poszukam ale wczoraj patrzałem trochę i nie znalazłem widocznie zle szukałem popatrze jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 proszę bardzo http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/52538-p12wp12-wymiana-filtra-kabinowego-przeciwpylkowego-zrob/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wymień bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dzięki wielke wymienie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.