artoorek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam! Jestem świeżo upieczonym posiadaczem X-Traila T31 z 2008 roku, póki co jestem z niego bardzo zadowolony! Niemniej poszukuję pilnie zaślepek do relingów, ponieważ chcę zdemontować bagażnik dachowy. 4 zaślepki w Nissanie kosztują ok. 450 PLN (!), co wg mnie jest przesadą. Niestety na allegro od ponad 2 tyg. nie mogę na nic takiego trafić. Są ew. relingi z zaślepkami, ale do modelu T30. Ew. może ktoś posiada do sprzedania właśnie relingi z zaślepkami do T31? Dziękuję za pomoc ___________________________________ Sprawa już nieaktualna, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szerszen79 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Cześć Czy udało Ci się znaleźć te zaślepki. Ew. który dealer ma orginalne, mnie mówiono że nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ja mam zaślepki z mojego ixa , mam założony bagażnik dachowy i jak jeszcze aktualne mogę odsprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artoorek Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Sprawa nieaktualna, temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz7909 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam . Odświeżę temat, czy ma ktoś do sprzedania zaślepki relingów, potrzebuje do mojego ixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=base-relevance-uni-1-5-0510&search_scope=&string=za%C5%9Blepki%20reling%C3%B3w%20x-trail%20t31 i za to dajesz plusa, bo poświęciłem 30 sekund.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam, poszukuję belek bagażnika do relingów z lampami/ T31//. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuchos Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Polecam zakupić w ASO, cena przystępna i nie trzeba dużo szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.