Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Poszukiwany ktoś z Częstochowy z N16 1,5 benzyna

vulture30

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Szukam kogos kto ma N16 1,5 benzyna z okolic Częstochowy kto mógłby np. w sobote podjechać ze mną do serwisu CB-Radio na ul. Legionów i udostępnic swoje auto w celu dobrania anteny i radia.

Muszę kupic taki zestaw na prezent a auto docelowego nie mam dostępnego. Sprzedawca chciałby kilka zestawów wypróbować, bo chciałbym zeby sie nie okazało ze sprezentowałem szumofon.

Jakby co to jakis czteropak sie znajdzie

Każdy samochód może szumieć lub nie tego samego modelu , nawet zasilanie LPG może powodować szumy .Widzę że chcesz jechać do Sinadu ale na legionów z tego co pamiętam maja w sobotę zamknięte. Podjedź do ich sklepu na Pułaskiego , tam też dobrze dobiorą .

Tak do Sinadu. Słyszałem o nich dobre opinie. Facet mówił ze najlepiej podjechac autem i kilka zestawó przetestuje sie, szczegolnie ze to Nissan. Sam mam N15 i raczej słąbo u mnie z CB. W sobote mają czynne.

Mam wyjscie albo kupic na ślepo albo poprsoić kogoś kto ma taki sam model. Aktualnie nie ma opcji zebym miał tu docelowe auto.

...Słyszałem o nich dobre opinie. Facet mówił ze najlepiej podjechac autem i kilka zestawó przetestuje sie, szczegolnie ze to Nissan. ...

Panowie - co ma CB do Nissana ? Omijaj serwis który zaleca zetawy do Nissanów...... Ludzie ... nie łapcie się na takie gadki.

Działnie CB zależy od: marki radia, marki anteny, położenia anteny na dachu. Sprawdza się to specjalnym urządzeniem. Ile macie lat że wierzycie w takie gadki?

Macie za dużo talarów? Zapraszam do siebie. Ustawienie i kalibracja anteny/radia - 100zł. Zapraszam do Czeladzi.

A gdzie napisałem ze sprzedawca ma "zestawy do Nissanana"?

Chodzi o to ze aby dobrac zestaw CB do auta trzeba podjechac z tym autem a nie kupić zestaw na slepo, który generalnie jest dobry.

Moze wg Ciebie wystarczy kupic dobre radio, dobrą antene i postawic ja na srodku dachu, ale ja sie raczej skłaniam ku temu ze lepiej sprawdzic kilka zestawów na samochodzie niz brac cos "dobre" w ciemno.

Dzieki za propozycje ale nie mam tyle talarów zeby dac 100zł na wystrojenie anteny/radia.

• 1 miesiąc temu...

kolego i wybrałeś coś? jak nie to pisz na pw to ?Ci coś doradzę. przede wszystkim to dobry zestaw i strojenie na dobrym mierniku a nie takim z alledrogo za 20zł. jest na prawdę spora różnica. wiem to po sobie :)

nie lepiej zapytać jakiegoś posiadacza n16 1.5 jaki ma zestaw ? :D

Gość bartek9108

Ja mam M-Techa Legenda 2 z Sirio ML-145, w 2.2Di bez problemu, w 1.5 i 1.5z gazem radio też jeździło i bez problemu ;) Yosan jakiś, tylko nie pamiętam dokładnie modelu głupkował strasznie po włączeniu klimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...