Gość michur_zyg Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jak wam się podoba też nowy Nissan zaprezentowany na targach w Los Angeles? Zachęcam do poczytania o nim http://www.mototarget.pl/news,ellure___nowy_sedan_nissana_,12461.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 2,5 litra - tak, drzwi kurołapy - tak, 21 cali - tak, ekologia - nie, przód - brzydal, no ale że to koncept to zobaczymy co z tego zostanie, wstępna moja ocena 3 do 2 przemawia na korzyść pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nissan dla dresiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak dla mnie kosmos Jezeli w ogóle wejdzie do produkcji seryjnej to będzie się od wersji studyjnej różnił o 500 stopni Taki dziwak raczej nie wejdzie do seryjki chociaż ttylne swiatła bardzo mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 z zewnątz fajny środek to wygląda jakbm widział dobrze po pijaku ,,,odpada ,,, przodek brzydal .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oblivion Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Koło domu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 E tam..nie znacie się Jest cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 3/4 rzeczy po koncepcie się napewno zmieni Ale fajne jest to że Nissan w końcu postanowił jakiegoś sedana dodać do swojej gamySame kuźwa qashqaie, murano i juke jeżdżą teraz. Prócz tego segmentu można jeszcze dostać Micrę i Note'a (nie licząc terenówek i 370Z) więc miło usłyszeć że jakiś Sedan wróci do salonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 kontynuacje primery jakąś niech pokaża . Niech wrócą do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 kontynuacje primery jakąś niech pokaża . Niech wrócą do korzeni Nie chcę cię martwić, ale to może być właśnie to o czym piszesz Nowy sedan = następca primery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi