emil7852 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu jestem nowym posiadaczem nissana primery p12 2.2 dCi 138km 2005r.po lifcie i jak tylko zrobiło się zimno nie mogę go odpalić kontrolki się świecą ale jak przekręcam kluczyk to jest tylko takie cykanie i mrugają wszystkie kontrolki -proszę o szybką pomoc i z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Naładuj akumulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 kup lepiej nowy akumulator niz ladowac stary skoro padl bedzie tak robil nawet po naladowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jezeli amumulator jest dobry, cyka a kontrolki nie sa ciemne to sprawka bendixa wlasnie przerobilem ten temat, pomoglo wstawienie auta do garazu i na wiosne nowa konserwacja rozrusznika z wymiana bendixa, podrobki sa do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu jestem nowym posiadaczem nissana primery p12 2.2 dCi 138km 2005r.po lifcie i jak tylko zrobiło się zimno nie mogę go odpalić kontrolki się świecą ale jak przekręcam kluczyk to jest tylko takie cykanie i mrugają wszystkie kontrolki -proszę o szybką pomoc i z góry wielkie dzięki nieswieci sie czasem ikonka kluczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil7852 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie tylko te wszystkie kontrolki co zawsze ale dodatkowo pali się kontrolka od poduszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 to raczej rozladowany aku bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 centra futura 77ah jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.