Gość ekochemik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 witam zakupiłem niedawno primere p10, rok 1994 1,6slx.. sporo przy aucie ogarnąłem, no ale brakuje mi koła zapasowego, lub dojazdówki.. w google wyczytałem, że primera ma rozstaw śrub 4x114,3 a moje auto ma 4x80 albo 4x81.. wydaje mi sie to dziwne troche.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 raczej nie możliwe mam 2 koła do pozbycia sie jedna ładna stalówka z ładną oponą 15" i jedna 6 ramienna alufelga kapeć 2mm do znacznika ,,ceny promocyjne ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zapytam jak kolega mierzył ten rozstaw otworów, bo może tu leży problem. Przekopiowane z forum volvo Rozstaw otworów mocujących – jest to parametr, na który składają się dwie wartości. Pierwsza wielkość to ilość otworów mocujących a druga to średnica (podawana w mm) okręgu przechodzącego przez środki tych otworów, np. 5x110 – gdzie 5 oznacza ilość otworów a 110 mówi o średnicy okręgu przechodzącego przez środki wszystkich otworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 to by się zgadzało - w rozstawie 4x114,3 odległość między dwiema sąsiadującymi śrubami to właśnie 80,8 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ekochemik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 no tak, mierzyłem odległość między osiami sąsiadujących szpilek a powinienem mierzyc miedzy szpilkami przciwległymi, jestem bogatszy o kolejną informacje i wiedze na temat aut.. dziekuje i pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 też tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.