Gość Kysu001 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam, Koledzy jestem wielkim miłośnikiem tego modelu, jest to mój tzw. samochód sentymantalny. Kupiłem pół roku temu niezłego Sunny 2.0 D Sedan, którego odbudowywuję na stan "salonowy" Większość prac już za mną, niestety w moim autku jest paskudna, podarta, szmaciana tapicerka którą chciałbym zastąpić pięknym welurem. Niestety poszukiwania na złomach, allegro itd. nie przyniosły jak narazie efekty, w związku z tym szukam pomocy tutaj Chciałbym, kupić całą tapicerkę wnętrza w wersji welurowej tj. boczki brzwi, fotel kierowcy, pasażera, kanapa, oparcie, zaglówki. Bedę wdzięczny za każdą pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Serdecznie! tel: 662 680 730 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 witam! posiadam kompletną tylną kanapę z zagłówkami oraz fotel pasażera ale z wersji n14 3d więc nie wiem czy Ci to będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.