djvaldi Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam forumowiczów. Mam takie pytanko. Dzisiejszego ranka zachodzę do swojej primerki, odpalam silnik i widzę czarny ekran wyświetlacza. Odpinanie akumulatora nic nie dało, bezpiecznik także ok. Czy ktos może już się spotkał z takim czymś u siebie ? Znajomy powiedział mi ze bardzo mozliwe że problem może siedzieć w napędzie navigacji. Jeśli tak to czy np wymiana navi na inna rozwiąże tu problem, czy wogole inna navi bedzie pasować? proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie mam navi ale u mnie wystarczało włączyć i wyłączyć stacyjkę. Czasem na mrozie przy odpalaniu nie działał dopiero po jakimś czasie jak środek się nagrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvaldi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Z tą stacyjką już próbowałem kilkanascie razy. Mój mechanik sprawdził cała elektryke panelu centralnego, bezpieczniki. wszystko jest wporzadku. Dziwna sprawa, ja osobiscie sie z taka usterka jeszcze nie spotkałem w zadnym aucie z wysietlaczem a kilkoma juz jezdziłem. Czy ktoś może jeszcze wie co może być przyczyną tego czarnego wyświetlacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 to jest nissan przed czy po lifcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvaldi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nissan primera p 12 2002 r czyli przed liftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Mam to samo, ale jeszcze nie zabierałem się do tego. W moim przypadku nie ma reguły, zdarza sie to rzadko ale się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvaldi Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Problem siedzi w napędzie DVD. Odesłałem napęd do fachowca który podobno sie tym zajmuje juz kilka lat. Koszt 250 zł ;/ ale co dokladnie trzeba wymienic lub przerobic - takich informacji nie otrzymałem.Wiec to pewnie jakas błahostka i kwestia 15-20 minut a kazsa leci ... . Ale cóż poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W takim razie sam chętnie ten napęd kiedyś rozbiorę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.