oguh Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Koleżanki i koledzy Oprócz innych moich problemów, zlapał mnie drażliwy wręcz bardzo denerwujący kłopot, a mianowicie jak otworzę klape bagażnika to ona od razu opada, nie trzyma sięw górze jak to było kiedyś - co moze byc powodem? Co wymienić, naprawić, naoliwić? - zauważyłem to, że problem pojawił się po przyjściu mrozów i temp. w okolicach 0-5 st C - a tak się nawet zakupów nie da włożyc, bo muszę głową przytrzymywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wymienić siłowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tak jak kolega glo napisał siłowniki padły, trzeba wymienić poszukaj w internecie zamienników, trzeba sprawdzić jaki mają symbol chodzi o siłę nacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Są dedykowane za 90 zł/kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 yhm, rozumiem, ze tego się nie da jakos inaczej naprawić, tylko wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No można jeszcze podeprzeć kijem od mopa, ale raczej wymiana na nowe siłowniki będzie bardziej efektowna i praktyczna . To element nierozbieralny wiec pozostaje Ci tylko zakupić nowe. Co do ceny to miło mnie zaskoczyła (90 zł komplet), myślałem że to większy wydatek, bo na pewno taka wymiana czeka każdego użytkownika prędzej czy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Są dedykowane za 90 zł/kpl Kolego a gdzie można zamówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Np. u mnie przez priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.