dudus Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam kolegów mam patanie dotyczące Nissana Navara D22 z 2006r 120000km o wymiane oleju w skrzyni biegów, reduktor, most tył z oznaczeniem LSD i most przód iakiej firmy olej i iakich parametrów. Obdzwoniłem serwisy Nissana w Warszawie i w kazdym mówili co innego. Dziekuje za odpowieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zohan Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam nadzieję, że z tłumaczeniem sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudus Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 dzięki zohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Z przodu raczej nie ma mostu - jest niezależny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.