Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szyba tył k11

Gość Kris0086
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kris0086

Witam mam pytanie gdzie dostane szybę tanio tył lub jakiś serwis co sie tym zajmuję tanio.Bytom i okolice w poszła mi szyba,wruciłem z zakupów otworzyłem bagażnik wyjąłem reklamówki i normalnie tyłem klapłem a tu pech szyba w mak. masakra ciekawe co jeszcze sie trafi.

na szrocie ale bylo by z tym roboty łatwiej wymienić klapy.Pojedż do auto szyby niech ci tam wymienia,bedzie nie orginalna ale nowa.Zabierz też rachunek ,i pojedz od razu na myjnie i zrób sobie próbe szczelnosci wodą ,bo różnie to bywa.

Gość Kris0086

aha no ja dzwoniłem to wymiania szyby 360zł no cóż,ale zeby poszło od zwykłego zamkniecia teraz mam folie szok

Edytowane przez Kris0086

cóż zmęczenie materiału lub miała lekkie pekniecie,mój kolega z pracy miał tak w 2 letnim punto, wiem że boli kasa wielka ,poszukaj moze cos gdzies taniej załatwisz za używkę zapłacisz tylko za wstawienie

Po szukasz dobrze to i znajdziesz samą szybę. Może nawet rocznikowo się trafi. Ale po co Ci rok? czy to istotne? Jak się obawiasz przy sprzedaży to zrób sobie teraz foto że to tylko szyba a nie n.p. wjazd w D... :)

p.s. Po szukaj może razem z klapą pod kolor. Sam sobie wymienisz. :)

A który rocznik tej Micry?

Ja mam na zbyciu szybę ale razem z klapą tyle że do ostatniego "wcielenia" Micry po 2000 roku.

Gość Kris0086

moja micra to Końcówka 95 dokładnie 11.1995, ale już mam szybkę nówkę sztuke nie śmiganą kazali mi 2 dni nie jeździć samochodem a po 3 dniach dopiero myc jak co prawda to.

A ile cie to kosztowalo? Ja miałem wymienianą z przodu w primie,założyli odebrałem autko i pojechalem ,od razu na myjnie,więc nie wiem co to za metody,moze i tak trzeba tj.kwestia schniecia kleju,grunt że jesteś zadowolony

Gość Kris0086

no fakt ale już po ptakach juz dwa dni stoi autko do roboty z kolegą jego autem śmigamy jutro sprawdzę co i jak z ta szybą ciekawe czy sie już skleiło czy nie odpadnie he he

nie martw sie bedzie dobrze, i musisz pamietac ze jestesmy tu po to aby sobie pomagac w miare mozliwości. Bo nie warto przepłacac mechanikom itp.skoro mozna zrobic coś samemu,lub przy współpracy innych :wave: