Smaral Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam niedawno zakupilem almerke 1,5 dci 2005 i mam klopot bo po wylaczeniu silnika i zamknieciu miga mi non stop kontrolka immo ( autko z kluczykiem) Jak zapalam to lampka gasnie. Co jest przyczyna? Auto puki co pali bez klopotu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 z tego co mi sie wydaje to tak powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mrugająca kontrolka sygnalizuje że system ochrony jest uzbrajany(miga z dużą częstotliwością), uzbrojony(miga trochę wolniej lub co chwilę). Jednym słowem mówiąc- Masz Ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaral Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ok dzieki, dopiero co kupilem i sie jeszcze ucze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ok dzieki, dopiero co kupilem i sie jeszcze ucze:) Dobrej i bez awaryjnej exploatacji! A byś nie musiał uczyć się zbyt wiele! p.s. Swojego czasu mieszkałem w G. Prawie pod "Ejflą" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dokładnie. Kontrolka miga bo sygnalizuje uzbrojony system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.