DINO Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mam w rodzinie Miśka Pinina, ehhh Babcia sobie zażyczyła auto z kółkiem na plecach, problem polega na tym, że ciężko wsadzić wsteczny, nieraz jest gitt a nieraz, trzeba zawajhować reduktorem i wtedy wchodzi bez problemów, co moze być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 może sprzęgło trochę ciągnie a R nie ma synchronizacji ? a z wyłączonym silnikiem działa dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 sprawdzę, ogólnie wszystko działa OK, tylko jak wsiadam nieraz to drażni mnie to wbicie wstecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Sorki że odgrzewam kotleta ale wpadł mi ten temat w oko. Mam jeszcze Miśka Pinina z 2.0GDI i powiem ci że ten typ tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.