dziubas Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam czy posiada ktoś polską mapę do 350z bo ktoś mi pisał ,że takowej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 u mnie auto z niemiec i po niemiecku gada , ale nie próbowałem nawet czy można zmienić język na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) ale masz polska mapę bo u mnie gada po niemiecku i francusku ,ale mapy polskiej niet Edytowane 6 Lutego 2013 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mapa polski jest ale gada po niemiecku , tylko mapa z 2005 roku więc co najwyżej duże miasto można znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 czyli jakas tam Polska jest tylko gada dla czrnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 tak jest mapa Polski , używałem jej tylko raz, wracając do domu po kupnie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 no to spoko dzięki za info będę szukał takiej do zetki dla białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 krotkie pytanie. czy kazda zetka ktora miala seryjnie wmontowana nawigacje miala guziczki do sterowania nia pod ekranem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 wersje po liftingu miały przyciski o ile się nie mylę , u mnie wersja 2004 rok nie ma żadnych przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ok to jak tym steowac? bo ekran u mnie jest i tyle nie wiem jak to nawet zalaczyc i czy w ogole sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 u mnie dostałem pilot który montuje się na kierownicy i tak się tym steruje , ale zdjąłem bo nie wyglądało to ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 i do tego zestawu jest w schowku czytnik "CD", czyli w skrócie jest to przydatne jak kaseciak w BOSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 znalazłem torrent z mapą do navi, (Nissan Xanavi X7.0 Navteq Europe 2010/11) DZIAŁA! Nie wiem czy moge wklejać linki do torrentów. Jak coś PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 znalazłem torrent z mapą do navi, (Nissan Xanavi X7.0 Navteq Europe 2010/11) DZIAŁA! Nie wiem czy moge wklejać linki do torrentów. Jak coś PW w sensie działa torrent czy navi w Zetce z tą płytą? druga sprawa, to jest na DVD czy na CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 DVD - ponad 7GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 no to na czytniku CD nie pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ale to jest właśnie czytnik DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 chyba dopiero po lifcie były czytniki DVD, ja mam CD-ROM i płytki CD z mapami na niemcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tez mam na niemcy a na pl chyba nic nie zmontujemy bo nawet jak sie dostanie to bedzie to stara mapa. A czy zmiana na czytnik dvd pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 w sensie działa torrent czy navi w Zetce z tą płytą? druga sprawa, to jest na DVD czy na CD? No torrent ściągasz, nagrywasz na DVD i działa. Tak, ponad 7GB. Co do wersji CD nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Tez mam na niemcy a na pl chyba nic nie zmontujemy bo nawet jak sie dostanie to bedzie to stara mapa. A czy zmiana na czytnik dvd pomoze? Kilka lat temu szukałem map, coś właśnie na temat podmianki na czytnik dvd ale nic konkretnego nie znalazłem Zresztą przestałem się tym interesować, czytnik leży na półce w garażu a jak potrzebuje navi to korzystam z copilota na telefonie.. i nie ma problemu ze starymi mapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No tylko zostaje ekran ktory jest do niczego nie przydatny a jednak wolalbym zebym spelnial on jakas funcje oprocz zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 w miejsce tego ekranu można sobie wmontować wskażniki przełączniki itp ja wywaliłem całą tą instalacje navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jarek nie kazdy ma twin turbo i potrzebuje kokpit lotniczy ja jako zwykly uzytkownik to conajwyzej wskaznik temp oleju by dolozyl i to tyle. A czy ktos tam probowal wpakowac radio 2 din? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi