gaco12 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam Mam taki problem najechałem na bryłe sniegu przednim zderzakiem i jak wjechałem i cofnołem to wyrwało mi plastik w zderzaku koło halogenu i nie moge znalesc gdzie jest ten plastik i nawet nie wiem gdzie to sie stało. Brakuje duzo zderzak z pod spodu i z przodu. Co mozna z tym zrobic? Czy dac aby posklejali go i dołozyli ta czesc do zderzaka i pomalowac czy moze kupic nowy zderzak i pomalowac ? Dodam ze mam Almere N16 po lifcie. p\prosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zadzwoń sobie do jakiegoś Japan-Caru (takie miejsce gdzie sprowadzają angliki na części, jest ich kilka w Polsce). Za śmieszną kase kupisz, a tak jeśli duże uszkodzenia pewnie musiałbyś zapłacić za spawanie plastiku, malowanie elementu i jeszcze robocizne. Mi za tylni pod kolor powiedzieli 80zł w stanie gdzie na allegro stoją po 150-200xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.