cypis84 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam mam pytanie może ktoś miał cos podobnego z tylnej części wachacza wycieka wsumie kropelkuje jakaś ciecz,wygląda jak żel jest przezroczysta i klejaca. Proszę o podpowiedź co to może być i czy trzeba sie tym przejmować. Dodam,że wycieku z góry żadnego nie ma. Wstawiam jeszcze fotke. Primera W12 2002r 2.0 140km ps.sorry ale fotka estawila się do góry nogami.. Edytowane 9 Lutego 2016 przez cypis84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 no mieli http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88114-p12-dziwny-wyciek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypis84 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź to będzie toco u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź to będzie toco u mnie. Tematy zostały połączone. Najpierw przeszukujemy zasoby forum - potem ewentualnie zakładamy nowy temat. O Primerach chyba już wszystko jest tutaj napisane - wystarczy użyć wyszukiwarki To tak na przyszłość...Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi