Gość mgdz1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na początku witam wszystkich forumowiczów.Sorki może za dziwne pytanie ale naprawde mam dylemat.Auto w rodzinie od niedawna (p12 1.9 cdi) tak ze nie ogarniam wszystkiego.Auto ma na kierownicy jak i na konsoli symbol słuchawki telefonu.Ale wciskając go nic sie nie ukazuje na wyswietlaczu głownym.Jeszcze niedawno widziałem na wyswietlaczu menu telefonu ksiązka telefoniczna ect..teraz coś pewnie poprzestawiałem i za cholerę nie mogę dojśc jak wyświetlić ten tel na głownym ekranie.A w ogóle czy w nim jest poł bluetooth? w schowku między siedzeniami nie widzę też żadnego złacza na tel.Ale pewnie można było korzystać z zestawu skoro na kierownicy jest słuchawka a w menu była ta ksiązka tel i reszta kurcze zamotany jestem może ktoś pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na początku witam wszystkich forumowiczów.Sorki może za dziwne pytanie ale naprawde mam dylemat.Auto w rodzinie od niedawna (p12 1.9 cdi) tak ze nie ogarniam wszystkiego.Auto ma na kierownicy jak i na konsoli symbol słuchawki telefonu.Ale wciskając go nic sie nie ukazuje na wyswietlaczu głownym.Jeszcze niedawno widziałem na wyswietlaczu menu telefonu ksiązka telefoniczna ect..teraz coś pewnie poprzestawiałem i za cholerę nie mogę dojśc jak wyświetlić ten tel na głownym ekranie.A w ogóle czy w nim jest poł bluetooth? w schowku między siedzeniami nie widzę też żadnego złacza na tel.Ale pewnie można było korzystać z zestawu skoro na kierownicy jest słuchawka a w menu była ta ksiązka tel i reszta kurcze zamotany jestem może ktoś pomoże?? W miejscu 'model" proszę o wpisanie jaki samochód,jaki silnik,jaka moc,oraz rok produkcji. Ułatwi to nam wszystkim porozumiewanie się i w razie potrzeby pomoc danej osobie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 w menu nawigacji możesz zapisywać numery tel a to że masz przycisk słuchawki na kierownicy i konsoli nie oznacza że masz zamontowany zestaw telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jeśli nie masz mocowania na telefon przy ręcznym (przed liftem) w podłokietniku (po lifcie) to nie masz telefonu A słuchawka jest standardowa w p12 na konsoli Ja słuchawke też mam sle nie mam podłączenia telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 hmmm czyli tel 6310i jak domniemam i tak nie bedzie dzialal jesli nie ma navi dobrze rozumiem ?? nie wystarczy miec podlaczonego modulu tel oraz zestawu ?? musi byc navi jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie chyba nie jest tak do końca bo ja mam w tunelu okablowanie. I to chyba jest od telefonu bo inne jest do sub. Pewnie podłączenie telefonu to kwestia uruchomienia w kompie (BSM) tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ja miałem koło ręcznego teledon, jak tą słuchawke na pulpicie przytrzymalem to mi weszło w tel... Ale wole mieć kubki niż telefon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a nie został ci ten uchwyt moze ? bo ja mam 6310 i z nim nie mam zamiaru sie rozstawac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mgdz1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 w menu nawigacji możesz zapisywać numery tel a to że masz przycisk słuchawki na kierownicy i konsoli nie oznacza że masz zamontowany zestaw telefonu . no własnie o to mi chodzi ale jak to wywołać z menu? bo pamiętam że była tam zapisana ksiązka tel i inne rzeczy ale nie wiem jak tam wejsc.( W aucie nie widzę żadnego łącza do telefonu ani przy ręcznym ani w podłokietniku.Tylko moje pytanie brzmi skoro poprzedni właściciel miał tą książkę to musiał być jakoś podłączony tel tak mi się wydaje że logicznie rozumuję.A czy w ogóle była w tym aucie oryginalnie opcja na bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 troche zamotales nie mozesz wyswietlic nic bez fizycznego podlaczenia telefonu nie bylo modulu bt irda itp chyba ze mial cos nie oryginalnego kompatybilnego z nissanem w co watpię wiec jesli nie masz uchwytu tel w okolicy lewarka ham . recznego to nie masz tel w aucie pomimo guziczka na konsoli czy tez w kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mgdz1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 troche zamotales nie mozesz wyswietlic nic bez fizycznego podlaczenia telefonu nie bylo modulu bt irda itp chyba ze mial cos nie oryginalnego kompatybilnego z nissanem w co watpię wiec jesli nie masz uchwytu tel w okolicy lewarka ham . recznego to nie masz tel w aucie pomimo guziczka na konsoli czy tez w kierownicy nie sądzę żebym namotał właśnie problem polega na tym że po zakupie auta w Niemczech widziałem w nim na głownym ekranie tą ksiązkę telefoniczną z niemickimi nr tel i nazwiskami .W jakiś sposób udało mi sie je wywołać Mimo iż nigdzie nie widzę złącza pod tel.Dlatego pomyślałem że auto posiada moduł bluetooth.Ale teraz próbując ponownie znależć tą książkę tel odniosłem porażkę nigdzie jej nie ma .Jedyną opcją jest tylko w menu navigacji możliwośc wpisywania nr tel (oprócz polskich)ale tam więcej opcji nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no to nie wiem myslalem ze ksiazka jest zesparowana bezposrednio z telefonem podlaczonym do gniazda i nie moze byc zapisywana nigdzie osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 a nie został ci ten uchwyt moze ? bo ja mam 6310 i z nim nie mam zamiaru sie rozstawac:) Ja mam ten uchywt wyjałem bo mi był zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi