devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dino wymiana to nie problem tylko jakis zbiornik teraz kupic zeby pasowal...kupic sam zbiornik czy zbiornik i nowy wzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 na poczatek kupił bym sam zbiornik, WZW powinien pasować a jak będzie problem z nim, to od ręki dostaniesz gdziekolwiek, tylko jak będziesz już skłądał do kupy to nie zapomnij podgjąć pływaka aby wchodziło więcej całkowicie bezpieczna operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jestes w stanie cos zaproponowac odnosnie zbiornika? obecnie jest Atrama 630/240 60 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 podpytaj tu o rozmiary http://www.gzwm.com.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_gzwme&lad=a&id_dzi=2&id_dok=4&id_men=4&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szuk=&id_men_szuk=0 http://www.stako.pl/index.php?id=product&prod=3&kat=1&alias=T12&lang=pl http://www.bormech.2com.pl/zbiorniki.asp ale jak widać troszkę wyższe w tej pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 pod plastikowa pokrywa pod ktora jest zbiornik jest jeszcze troche miejsca wiec wyzszy tez by wszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ja miałem w P11.144 62L korytko było troszkę podcięte na bokach, ale w niczym to nie przeszkadzało, do tego jeszcze się mieściły tam jakieś szpeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 stako jest 630/250 60l w sumie tylko 2 cm wyzszy od tego co mam wiec mysle ze wejdzie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 spoko, wiesz zysk 2L nie ma znaczenia, jak podegniesz pływak zatankujesz na maxa, do tego ważne aby butla była do jazdy do przodu a nei na wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) spoko, wiesz zysk 2L nie ma znaczenia, jak podegniesz pływak zatankujesz na maxa, do tego ważne aby butla była do jazdy do przodu a nei na wstecznym ostatniego twojego stwierdzenia juz nie kumam w ogole... :)o co chodzi z ta jazda? Edytowane 8 Lutego 2013 przez devon00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 gaz w butli to ciecz, i jak chcesz wybierać do końca, to WZW powienien być od strony zderzaka a nei siedzeń, bo praw fizyki się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 w tej chwili wzw mam od strony kanapy...chyba zaryzykuje i wezme ten zbiornik stako 630/250 mam nadzieje ze te dwa cm w wysokosci zbiornika nie zrobia problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zobacz ile Ci teraz zostaje luzu (połóż na butli coś co ma 2cm grubości i jest w miarę nieodkształcające się), a następnie zobacz czy nic nie odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 to dobrze by było odwrócić butlę tak aby WZW był od strony zderzaka, dalej zajedziesz połóż deskę i zobacz ile jest jeszcze wolnego mejsca i będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jutro obadam temat bo dzisiaj juz za ciemno sie zrobilo...Dino wielkie dzieki za fachowe wytlumaczenie tematu...jestem ci dluzny flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 .jestem ci dluzny flaszke przyjedź w maju nad morze na piknik to wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 akurat wybieram sie na weekend majowy nad morze do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87072-otwarta-dyskusja-nt-ogolnopolskiego-spotkania-klubowego-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dino pamiętaj że zakręcanie miedzi nie jest takie proste dla kogoś kto tego nie robił ,, Faro to bajka ,,,w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ciekawa sytuacja poszperalem troche w necie i wszedzie zbiorniki firmy Stako 60L sa po 370zl a u goscia ktory staral mi sie zalatwic zbiornik taki jak mam w aucie ma w swojej ofercie ten sam zbiornik w promocji po 250zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nowy z gwarą na 10 lat ? bo może leżaczek ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 no wlasnie tez mi ta mysl przeszla przez glowe ze moze u nich na polce zalegac...jutro bede dzwonil jak dostane 10 lat na niego to biore w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ale jakiej firmy?? Dino pamiętaj że zakręcanie miedzi nie jest takie proste dla kogoś kto tego nie robił ,, Faro to bajka ,,,w sumie no trzeba trochę cierpliwości, ale znowu nei ma dramatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Stako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 to nawet jak będzie 9 lat to warto łyknąć, i zostanie prawie na WZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 tez prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi