devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 powiedzcie mi jedno czy moje wzw podejdzie pod ta butle czy musze od razu nastawic sie na wymiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 trudno wyczuć ,,prędzej wymiana ,,,pamiętaj że to główne bezpieczeństwo warto dać nowe ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 wezme ta butle jak nie podejdzie to i tak gazownik wymieni na nowy tylko musze zobaczyc czy te 2 cm wyzsza butla nie bedzie przeszkadzac nad plastikowa pokrywa ktora jest w aucie...mysle ze nie bedzie problemu ale lepiej sprawdzic...i tak musial bym sie udac do gazownika zeby mi zrobil przeglad lpg bo nie mam o tym zielonego pojecia a jakies filtry napewno trzeba bedzie wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no tak ,, za wymianę liczą sporo a koszty raczej słabe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 zadzwonilem butla ktora jest w promocji ma 8 lat legalizacji wiec 2 lata zalega na regale...dzwonilem do gazownika wymiana butli zaworu i pelna obsluga filtry itp 550zl umowilem sie na srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no i gitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 przy okazji cos nie cos mi powie na temat gazu bo ja zielony w temacie...dzisiaj przywiozlem 30l paliwa i wlalem do baku...kurde juz bym pojezdzil autem ale na lewiznie strach...chociaz poprzednie auto na lewiznie przejechalo 180 km autostrada po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 o jakiej mówisz ,,,? masz wbite w DW ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tofu obecnie jeszcze smigam audi a4 ktora mam nadzieje ze we wtorek sie sprzeda i nia jechalem 180km...primerka tylko 30km udalo mi sie przejechac chociaz juz mnie korci zeby jezdzic ale poczekam do srody juz powinienem miec wszystko ogarniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nie wiem na jakiej zasadzie to masz czy masz papiery czyli DR i wklepany gaz czy sie przyczepili ,,,bo zasady są takie po montażu nowego gazu masz miesiąc na zmianę w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tofu auto jest swiezo z niemiec w brifie mam wbity gaz ale butla nie ma polskiej legalizacji...jak kazda inna ktora przyjechala z autem z poza granic polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak przypuszczałem ,, ale czasową rejestracje masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 tak jutro bede mial dopiero czerwone numery...wymienilem zbiornik wszystko ladnie pojechalem sie zatankowac i plaza...auto swiruje na gazie wali obrotami nie wiem co sie dzieje...jak dam na benzyne to jedzie normalnie a jak dam na lpg wcisne gaz w podloge i auto nie idzie...dam sprzeglo w podloge i zatrzymam sie to obroty spadaja...bylem u jednego gazownika powiedzial ze nie jest w stanie pomoc bo nie ma kompa do tego co mam pod maska...powiedzial ze jesli auto dlugo stalo i nie jezdzilo na gazie to wtryskiwacze moglo szlag trafic...cos mozecie poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 bez podpięcia się pod komp LPG nic nei zdziałasz, jaka to instalacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dino jeszcze zebym ja to wiedzial....komp od LPG jest zaraz kolo akumulatora...jutro jade na wymiane tarcz do kumpla to wymontujemy aku i bedziemy czytac to co na kompie napisane...jedyne to co udalo mi sie odczytac z jakies naklejki na okablowaniu to firma SELECT...chociaz nic ciekawego u wujka google nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 nie chcę Cię martwić, ale może skończyć się zmianą całego przodu znając życie, jak coś to załatwię części w dobrej cenie a ile weźmie mechanik to już Twoja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 koszt wymiany wtryskow droga impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 koszt wymiany wtryskow droga impreza? powiedz najpierw co tamk masz, bo moze się okazać, że wymiana na inny setup bedzie tańsza, niż wymiana podzespołóow tych co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 zwłaszcza że kosmiczna in stalka niczego innego nie obsługuje ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 tak jak pisalem wczesniej dzisiaj bede na warsztacie to odczytam wszystkie info z kompa dobra z tego co udalo nam sie odczytac ze sterownika OCOTEC typ DG12101 Seria G121007AD005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 no to chyba do zmiany przód, to jakaś niemiecka instalacja, nie wiem, czy ktoś Ci to zrobi, http://www.lpgforum.de/ocotec/10617-oecotec-software.html#post109162 tu masz soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dino znasz moze orientacyjne koszty takiego zabiegu? Co da sie uratowac z takiej instalacji a co trzeba zmieniac zeby to chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 jak zrobisz zdjęcie to można coś powiedzieć, wszytsko zależy co tam siedzi, jak by reduktor był spoko do tego wtryskiwacze to tylko elektronika, ale z drugiej strony kupując cały kitt masz wszystko nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 kupujac wszystko nowe jakie koszty? fote cyknac moge zaden problem tyle ze gdzie szukac tego reduktora? poza kompem i wtryskiwaczami nie za wiele wiem co gdzie jest pod maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 reduktor znajdziesz idąc wężem od wtryskiwaczy, dowiem się ile za OPTIMĘ PRO TEC, masz wtedy, sterownik z podłaczeniem pod OBD, BARAKUDY i SHARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi